HOROSCOP, marți, 14 martie 2017

Berbec

Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o calatorie deosebita, si poate deja pregatesti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinatie. Poate te intalnesti cu cineva care a fost deja acolo si ti se face un dor nebun de duca doar discutand despre acele locuri. Destinatiile indepartate te cheama ca un magnet si, cu ceva noroc, dar si cu vointa, ai putea ajunge acolo! Nu poti sta acasa.

Taur

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum. poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.

Gemeni

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape. Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua. A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut.

Rac

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult. Nu privi aceste replici jucause ca pe un atac la persoana, pentru ca nu are nimeni asemenea intentii, ci pur si simplu unii nu prea stiu sa-si adapteze tonul ca ceea ce spun sa sune intr-adevar a gluma. Intoarce-le si tu vorbele cu aceeasi moneda, pentru ca nu e indicat sa ripostezi agresiv la o banala poanta ce se dorea a fi simpatica, doar.

Leu

Nu te poti debarasa de o amintire urata la care tot revii iar si iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul sa confrunti acest adevar odata pentru totdeauna, sa nu mai ascunzi gunoiul sub pres, cum se spune, si sa te intorci in acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de vointa sa privesti trecutul cu detasare, pentru a sterge acea pata pe care o tot duci dupa tine. Daca fugi de ea si o tot cosmetizezi, cu speranta ca nu se vede, te inseli, ci cel mai bine e sa o recunosti si sa iei masurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fara teama de consecinte.

Fecioara

Marile schimbari nu trebuie sa survina ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poti incepe putin cate putin, pana reusesti sa ajungi acolo unde doresti. Nu insista sa transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbari minore, ridicand mai apoi complexitatea transformarilor la care te supui cu buna stiinta. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista sa rastorni muntii dintr-o singura miscare. Schimbarile lente, de durata, sunt mult mai bune decat cele care seamana cu un cutremur ce darama totul intr-un minut. Transforma-ti viata intr-un ritm moderat, pas cu pas!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel