EXCLUSIV  Horoscop, luni, 8 noiembrie 2021

Horoscop, luni, 8 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 8 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur sextil Venus.

Mercur din Scorpion va face un aspect armonios cu Venus din Capricorn, aspect menit să ne ajute să ne comunicăm mult mai ușor sentimentele și să facem promisiuni pe plan amoros de care chiar ne vom ține. Intuiția va funcționa destul de bine.

Berbec

Astăzi vei prefera să asculți mai mult. Îi lași pe ceilalți să vorbească, iar tu le analizezi cu mult interes atât limbajul verbal, cât și cel non-verbal.

Taur

Partenerul va fi prea curios, dar nu degeaba. Descoperirile lui te vor ajuta și pe tine. Vei fi destul de suspicios în discuțiile de la serviciu.

Gemeni

Vei fi prea chibzuit, chiar și pentru gusturile tale. Îți faci socoteli peste socoteli și impui mai multe condiții celor din jurul tău.

Rac

Orice s-a întâmpla astăzi, bun sau rău, copiii vor fi sursa ta de echilibru. Indiferent de vârsta lor. Comunicarea cu partenerul poate fi îmbunătățită.

Leu

Astrele îți recomandă să ai curaj și să le spui colegilor de la serviciu dacă treci prin clipe mai grele. Ei te vor înțelege și te vor ajuta.

Fecioară

Încerci să fugi de orice discuție sau eveniment care presupune și discuții despre suferință. Astăzi ai nevoie de multă voie bună.

Balanță

Familia va fi de mare sprijin dacă vei avea probleme financiare, sau poate doar nelămuriri. Vei primi un sfat sau chiar fondurile necesare.

Scorpion

Mintea îți va fi foarte vie, ba chiar îți va fi greu să o controlezi. De asemenea, vei găsi cuvintele potrivite în momentele potrivite.

Săgetător

Ai prefera să îi lași pe alții să vorbească. Nu te vei simți în apele tale și nu vei găsi energia să fii cât mai prezent în discuțiile cu apropiații sau colegii.

Capricorn

Nivelul de empatie între tine și prieteni va fi la un grad uimitor. Pe acest fapt te vei baza pentru a elabora unele planuri de viitor.

Vărsător

La serviciu, vei fi sigur pe tine, curajos și destul de activ. Însă acasă vei fi epuizat fizic și emoțional. Nu vei avea putere pentru nimic.

Pești

Îți pui prea multe întrebări și nu vei găsi răspunsurile care să te mulțumească. Evită să intri în discuții contradictorii cu prietenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel