Horoscop, luni, 8 iulie 2019

Crişan Andreescu / 08 iul 2019 / 06:14 Salveaza PDF Comentarii
Gemeni, este o zi bună pentru activităţi culturale
Descriere foto: Gemeni, este o zi bună pentru activităţi culturale

Horoscop. Taurii trebuie să se asigure că ceea ce își doresc să facă în viitor poate duce spre câştig, iar Fecioarele  vor avea, astăzi, şansă să îşi contureze viitorul.

Berbec

Berbeci, trebuie să vă păstraţi controlul asupra emoţiilor. Acest sfate ste relevant mai ales pentru cei care lucrează sub presiune sau au un proiect foarte important de terminat, iar şefii sunt persoane puternice, influente şi poate despotice, căci în astfel de cazuri, nerespectarea sarcinilor poate duce chiar şi la pierderea poziţiei în companie.

Taur

Tauri, asiguraţi-vă că ceea ce vă doriţi să faceţi în viitor poate duce spre câştig. Nu este o perioadă bună, benefică, pentru riscuri, motiv pentru care trebuie să fiţi siguri pe alegerile voastre. Dacă nu mai găsiți bucuria de a face ceva, atunci este timpul pentru o schimbare în acea zonă. De ce să staţi în suferinţă doar pentru că obişnuinţa vă face să credeţi că aşa e corect? Luaţi atitudine!

Gemeni

Gemeni, este o zi bună pentru activităţi culturale. Ieşiţi la un film, la o piesă de teatru în parc sau vizitaţi un muzeu. Chemaţi alături de voi o persoană dragă, un prieten, sau pe cineva special, mai exact, ar fi ocazia perfectă pentru o întâlnire romantică. Astfel veţi înţelege şi veţi descoperi şi câte lucruri aveţi în comun şi dacă o posibilă relaţie amoroasă ar merge între voi.

Rac

Raci, în această zi staţi departe de locurile aglomerate. Poate fi vremea de afară, extrem de călduroasă, ori poate fi vorba de o stare generală nu favorabilă, însă ar fi indicat să rămâneţi în locuri mai retrase. Dacă trebuie să mergeţi la serviciu, atunci alegeţi rutele mai puţin frecventate, pentru a nu sta multă vreme în îmbulzeala orelor de vârf.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de mult noroc în dragoste. Astrele v-au ascultat cerinţele şi au făcut în aşa fel încât toate dorinţele voastre să fie îndeplinite. Astăzi există o mare şansă să întâlniţi persoana perfectă. Vă veţi da seama de acest lucru încă de la primele priviri. Pe parcurs ce timpul va trece, veţi realiza că nu v-aţi înşelat nicio clipă şi că totul este ca într-o poveste. Acum depinde doar de voi cum veţi reuşi să administraţi situaţia şi să evitaţi să vă victimizaţi. Profitaţi de faptul că sunte fericiţi şi uitat toate celelalte probleme!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea, astăzi, şansă să îşi contureze viitorul. Veţi fi puşi în faţa unei decizii extrem de importante de al cărei răspuns depinde tot viitorul vostru. Gândiţi-vă bine şi analizaţi pe toate părţile, însă aveţi încredere în instinctul vostru. Până la urmă, destinul îl puteţi construi şi singuri. Totuşi este foarte important să aveţi parte şi de puţin noroc, însă nu vă puteţi plânge că norocul nu a fost de partea voastră în tot acest timp. Chiar dacă nu aţi realizat, sunteţi nişte norocoşi. Bucuraţi-vă de viaţă!

Citește mai multe pe observator.tv


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24