Horoscop, luni, 7 octombrie 2019

Gemenii au  nevoie permanentă de validare și vor încerca să îi mulțumească pe toți
Gemenii au nevoie permanentă de validare și vor încerca să îi mulțumească pe toți

Horoscop. Opoziția dintre Mercur și Uranus ne va ajuta să aflăm din întâmplare lucruri importante și suprinzătoare, dar ne va și crea o stare de neliniște în comunicarea cu oamenii din jurul nostru.

 Berbec

Încearcă să nu dai tot din casă și să nu faci remarci agresive la adresa colegilor sau a prietenilor. Cu puțin efort vei reuși să spui ce te deranjează fără a-i răni.

Taur

Partenerul nu este deloc de acord cu tine și vei face scandal din această cauză. Nu lua decizii astăzi pentru că vor fi grăbite, pe bază de stres și îți vor dăuna mai încolo.

Gemeni

Ai nevoie permanentă de validare și vei încerca să îi mulțumești pe toți. Efectele eforturilor tale nu vor fi cele dorite, fapt ce te va indispune pe seară.

Rac

Începi ziua cu multe planuri, dar pe parcurs îți dai seama că nu sunt cele mai potrivite pentru capacitățile tale. Vrei schimbare, dar nu ești dispus să faci ceva în acest sens, aștepți să facă alții ceva.

Leu

Discuțiile cu autoritățile de la locul de muncă nu for fi plăcute pentru început. Ba chiar te vei simți sabotat sau neapreciat. Dar la finalul zilei îți vei da seama că ai nevoie de altceva.

Fecioară

Orice drum făcut va fi plin de suprize, care mai de care mai ciudate. Înhamă-te cu multă răbdare atunci când pleci de acasă. Și asigură-te că totul este bine dacă vei tu cel care va conduce un autovehicul.

Balanță

O persoană va încerca să te manipuleze să îi oferi o sumă de bani cu împrumut. Deși inițial îi precizezi că nu vrei, îți va da tot felul de argumente crezând că te va convinge,

Scorpion

Nu da foarte multă crezare gândurilor care te urmăresc azi, multe dintre ele sunt menite să te îngrijoreze peste măsură. Caută argumente concrete înainte de a lua orice decizie.

Săgetător

Stai cât mai departe de familie sau de persoanele dragi dacă vrei să eviți conflictele și să te indispui. Plimbă-te, relaxează-te și permite-ți câteva clipe de singurătate.

Capricorn

Important va fi să acorzi atenție copiilor, să îî asculți și să îi încurajezi. Nu încerca să fugi de această responsabilitate pentru că vei avea multe regrete pe urmă.

Vărsător

Discuțiile aprinse de la locul de muncă te fac doar să te simți implicat, dar nu rezolvă absolut nimic. Din contră, vei reuși să îți faci destui inamici dacă nu găsești o cale de împăcare.

Pești

Partenerul va crede că nu îi răspunzi intenționat la mesaje sau la apeluri. Și îți va reproșa indiferența ta. Explică-i că ai mult de muncă și că nu este cazul să se victimizeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel