EXCLUSIV  Horoscop, luni, 7 iunie 2021

Horoscop, luni, 7 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 7 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Începutul săptămânii este încă sub influența careului dintre Mercur și Neptun, dar și a opoziției dintre Marte și Pluto.

Berbec

Dacă vrei să ai o zi bună, atunci nu te lăsa pradă furiei și nu uita de vorba “vorba dulce mult aduce“. Vei reuși multe dacă vei rămâne calm.

Taur

În prima parte a zilei, te vei simți nesigur. Important este să nu lași această stare să îți acapareze ziua. Familia va fi alături de tine.

Gemeni

Oamenii te vor înțelege greu. Va trebui să explici fiecare idee de mai multe ori. Stresul te poate împinge către cheltuieli grăbite și inutile.

Rac

Dacă un prieten nu te poate ajuta, nu înseamnă că nu vei găsi pe altul care să îți fie alături atunci când ai nevoie. Acordă atenție somnului.

Leu

În prima parte a zilei, vei avea parte de activitate serioasă, la serviciu sau la școală. Nu vei avea timp nici să respiri. Dar nici nu vei renunța sau delega din proiecte.

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a-ți comunica părerile. Oamenii din jurul tău nu vor fi pregătiți să asculte și alte variante sau chiar adevărul.

Balanță

Vei găsi instrumentele necesare să repari orice boacănă de la locul de muncă. Vei recunoaște imediat că este vina ta și vei fi apreciat pentru asta.

Scorpion

Vei fi într-o permanentă grabă. Unii vor zice că din cauza faptului că vrei să fii eficient și competitiv, dar adevărul este că vrei să ajungi cât mai repede acasă.

Săgetător

Vei întâmpina greutăți atât în relația cu partenerii de la locul de muncă, dar si cu persoana iubită. Vei avea senzația că nimeni nu te înțelege.

Capricorn

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi simplă se va dovedi a fi o zi plină de încercări. Și nu neapărat din cauza ta. Mediul profesional va fi conflictual și haotic.

Vărsător

Tu ai vrea să mai prelungești weekendul, dar nu se va mai putea. Unele evenimente de la serviciu vor avea efectul unei găleți cu apă rece.

Pești

Cei care au copii ar trebui să petreacă mai mult timp cu aceștia. Ceilalți vor fi mai atenți la gesturile și cuvintele persoanei pe care o îndrăgesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel