EXCLUSIV  Horoscop, luni, 6 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Mercur sextil Neptun.

Pe 6 februarie, Mercur din Capricorn reia sextilul cu Neptun din Pești, de această dată în mers direct. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul. Ne rupem ușor ușor de efectele Lunii Pline de ieri. 

Berbec

Vor apărea unele discuții cu șefii pe care nu ți le-ai fi dorit. Astăzi, diplomația te va ajuta enorm. Deci încearcă să fii calm. 

Taur

Ești dispus să asculți părerile celorlalți, dar încă nu ești dispus să le urmezi sfaturile. Ai nevoie de mai multe argumente în acest sens. 

Gemeni

Indiferent de ce s-ar întâmpla astăzi, astrele îți recomandă să nu renunți la dorința de a deține controlul absolut. Îți va dăuna. 

Rac

În continuare, ar fi bine să fii calculat din punct de vedere financiar. Poate ar fi cazul să mai amâni unele cheltuieli sau investiții. 

Leu

Luna se află în continuare în semnul tău și va face un careu cu Saturn. Astrele îți recomandă să nu stai prea mult trist. 

Fecioară

Nivelul de energie este destul de scăzut. Ar fi bine să te bazezi și pe colegi. Adică să nu încerci să le faci tu pe toate. 

Balanță

Discuțiile cu membrii familiei vor fi mai pacifiste. Și dacă acasă totul funcționează, vei putea să îți vezi de proiectele tale. 

Scorpion

Atenția pe care o vei primi la serviciu te va flata, dar te va și îngrijora. Ai impresia că șeful și colegii au anumite interese. 

Săgetător

O zi bună pentru intenții, mai ales pe plan financiar. Unii colegi îți vor da bătăi de cap și vei constata că nu poți schimba deloc asta. 

Capricorn

Gândește, socotește și abia pe urmă scrie sau spune ce ai de spus. Cu alte cuvinte, folosești și pragmatismul și intuiția. 

Vărsător

Nu vei obține tot ce îți dorești de la ceilalți. Așa că nu are rost să te superi pe ei. Mai sunt și zile din acestea în care nu ne ies apele. 

Pești

Discuțiile cu apropiații îți vor aduce numeroase revelații legate de planurile de viitor. Încearcă să fii mai încrezător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel