EXCLUSIV  Horoscop, luni, 5 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Mercur se apropie de un careu cu Jupiter. 

Săptămâna începe cu tranzitul Lunii în semnul Taurului. Ne apropiem de un careu între Mercur din Săgetător și Jupiter din Pești. Veți observa și la voi și la oamenii din jur nevoia de vorbi multe și de a spune nimic. Excesul de zel va fi tot pasul. Fiecare va încerca să fugă de tensiunea interioară. Ne vom axa mai mult pe partea abstractă, capacitatea de concentrare va lipsi. 

Berbec

Nu vei avea deloc stare! Te vei implica în multe proiecte, te vei agita degeaba și nu vei accepta și părerile celorlalți. 

Taur

Vei fi destul de nesigur, influențabil și sensibil. În plus, vei fi năpădit de tot felul de frici referitoare la situația financiară. 

Gemeni

Partenerul este prea agitat și te vei molipsi și tu. Astrele îți recomandă să nu grăbești luarea niciunei decizii astăzi. 

Rac

La serviciu, se duc discuții despre cine are dreptate. Dar acestea nu vor face decât să să vă pierdeți timpul în loc să munciți. 

Leu

Vei lua totul foarte personal. Fără să îți dai seama, vei oferi putere oamenilor din jurul tău. Ar fi bine să îți iei din când în când o pauză. 

Fecioară

Discuțiile cu familia te indispun. Dar nici nu poți scăpa astăzi de ele. Astrele îți recomandă să faci o plimbare. 

Balanță

Venus va schimba zilele următoare semnul. Deocamdata, guvernatorul tău, te îndeamnă la multiple discuții și multe activități.

Scorpion

Una este să vorbești despre câți bani vei face și alta este să îi și faci. Astrele îți recomandă mai puține vorbe și mai multă muncă. 

Săgetător

Ești agitat și nu știi cum să gestionezi singur această stare. Așa că vei găsi metodele prin care să îi implici și pe ceilalți în activitățile tale. 

Capricorn

Vei acorda mai multă atenție intuiției. Nu este cazul să și iei decizii bazate pe aceasta, cel puțin nu deocamdată. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu te implici în prea multe discuții. Pierzi timp și alte resurse. O zi bună pentru a-ți face planuri de viitor. 

Pești

Șefii se răzgândesc foarte des. Dacă ai fi liniștit, ai gestiona altfel această zi. Deci prioritatea ta este echilibrul interior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel