Horoscop, luni, 4 mai 2020

Astăzi avem un careu între Venus și Neptun.
Astăzi avem un careu între Venus și Neptun.

Horoscop. Careul dintre Venus și Neptun va provoca foarte multe tensiuni în cadrul cuplurilor. 


Berbec

Îți este foarte greu să îți crezi partenerul. Ai impresia că te minte sigur, dar asta pentru că și tu poate i-ai ascuns lucruri. 

Taur

Orice cheltuială trebuie făcută în urma unel analize serioase. Riscul de pierdere este uriaș și de aceea, mai bine, ceri sfatul cuiva. 

Gemeni

Vei avea tendința de a flirta cu mai multe persoane. Îți lipsește ceva, dar nu știi ce. Și de aceea preferi să cauți răspunsuri în altă parte. 

Rac

Prietenii ți se plâng încontinuu despre problemele lor și fără să îți dai seama va trece ziua. Învață să pui limite chiar dacă îți este frică. 

Leu

Laudele pe care le primești sunt de fapt lingușeli ale unor persoane care au nevoie de ajutorul tău. Deci ar fi bine să nu te umfli în pene.

Fecioară

Deși aveai o înțelegere cu superiorii, astăzi, din păcate, va fi încălcată. Îți vor cere să lucrezi în plus sau să înlocuiești un coleg. 

Balanță

Începi ziua fără chef de nimic, dar pe parcurs ești foarte ușor influențabil de rugămințile unor persoane. Vei fi nevoit să depui efort suplimentar pentru ele. 

Scorpion

Încă o dată îți dai seama că nu te poți baza cu adevărat pe un anumit prieten. Ai sperat că s-a schimbat, dar astăzi descoperi încă o dată că nu. 

Săgetător

Recomandabil este să discuți cu partenerul orice suspiciune o ai legată de el. Este posibil să cazi pradă unor gânduri neplăcute și fără rost. 

Capricorn

Încearcă să îți prioritizezi singur proiectele de la serviciu. Va fi mult haos și nu vei reuși să termini nimic dacă nu iei măsuri. 

Vărsător

Nu te lăsa ușor păcălit de vorbele unei persoane din trecutul tău amoros. Sau ale partenerului care poate vrea să îți ascundă ceva. 

Pești

Rudele te conving și de această dată să îți sacrifici din timp și resurse să le salvezi dintr-o problemă serioasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel