Horoscop, luni, 31 decembrie, 2018

Horoscop. Retrospectiva anului pe care o fac Gemenii acum are un efect mobilizator asupra lor, pentru că reușesc să scotăi la lumină doar marile  realizări. Finalul de an trezește în nativii din Fecioare  noi vise, noi planuri pentru la anul.

Horoscop, 31 decembrie 2018, BERBEC

Închei un an greu, de luptă, dar în care ai reușit să treci cu brio de toate provocările. Finalul de an te ajută să privești înapoi cu mult curaj și să-ți dai seama ce răzbătător ai fost, câți oameni noi ai cunoscut, cât de mult s-a îmbogățit bagajul tău de cunoștințe și relații, deci de la anul vei putea să te folosești cu ele cu și mai mult succes.

Concluziile pe care le poți extrage acum sunt excelente, pentru că ai avut parte de câteva momente cu adevărat tensionate, dar în care ai reușit să-ți impui valoarea, autoritatea, supremația, tenacitatea, puterea.

Preia din anul care se încheie ambiția, curajul de a lupta cu piedicile vieții și mai ales bucuria de a fi printre oameni. Vezi câți oameni sunt alături de tine, pentru că pe ei te vei putea baza și în 2019

Horoscop, 31 decembrie 2018, TAUR

A fost un an în care ai reușit să lupți cu propria ta comoditate, cu propriul confort personal, în care, desigur, te-ai simțit bine, dar au existat suficiente provocări care nu te-au lăsat să te culci pe o ureche, atunci când mergea bine, ci să lupți mai departe, cu mari scopuri în minte.

Acum îți poți da seama că asupra unor planuri nu te-ai aplecat suficient de curajos, și ar fi bine să așezi acele vise în prim plan pentru la anul, pentru că vei avea alte instrumente de lucru la dispoziție.

Cel mai mare inamic al anului care se încheie a fost deci... lenea – spune-i mai frumos: comoditatea – și rezoluția pe care ți-o stabilești pentru 2019 exact spre acest punct slab se îndreaptă: să iei mai mult taurul de coarne, să fii mai activ, mai implicat, mai mobil, mai muncitor, să faci sport, să treci la fapte, să ai curajul marilor decizii, să înveți ceva nou, să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva folositor.

Horoscop, 31 decembrie 2018,  GEMENI

Retrospectiva anului pe care o faci acum are un efect mobilizator asupra ta, pentru că reușești să scoți la lumină doar marile tale realizări, și au fost destule!

Din aceste succese extragi energia și motivația pentru noul an, pentru că ajunge doar să repeți rețetele din 2019 pentru a avea parte de încă un an de top!

Dacă mai vin și laude bine meritate din toate părțile – consideră urările care vin spre tine acum un mod de a ți se aprecia realizările din anul 2018 – cu atât mai motivat intri în noul an, cu alte mari planuri în cap, cu alte mari țeluri la orizont, și cum în 2018 ai reușit să atingi atât de multe, poți reuși și mai multe în 2019. Bilanțul e unul de vârf, care te stimulează, te îmbărbătează și îți răspunde la întrebarea: vezi că poți?

Horoscop, 31 decembrie 2018, RAC

Trăiești din plin finalul de an, și cum tu ai o relație cu totul specială cu trecutul, reușești, numai tu știi cum, să treci în revistă fiecare zi a anului care se încheie.

Îți aduci aminte de o mulțime de lucruri prin care ai trecut în 2018, dar cel mai mult îți aduci aminte de finalurile acestui an. Dacă ai încheiat un proiect, dacă ai terminat o relație, dacă ai finalizat un mare plan, toate aceste finaluri de drum contează pentru tine acum, pentru că îți permit să te gândești la alte sensuri de mers.

Nu te preocupă ceea ce e deja pe rol, acele planuri în desfășurare care merg bine, ci te gândești mai mult la tot ce a ajuns la final, ori ca să le mai dai o nouă șansă în 2019, ori s-o iei complet de la capăt, cu noi instrumente la dispoziție. Gândește-te: ce s-a încheiat în 2018? Ca să repornești mașinăria în același plan în 2019, cu alte forțe și altă motivație la purtător

Horoscop, 31 decembrie 2018, LEU

Este o zi în care simți nevoia să te retragi un pic pentru a sta de vorbă cu tine însuți și nu poți face asta eficient dacă în jur e vânzoleală. Îți găsești acel loc izolat și intim în care ești doar tu cu tine pentru a trece în revistă anul care se termină.

Cele câteva momente de liniște, de meditație, de concentrare asupra propriei vieți, te ajută să scoți la lumină o mulțime de lucruri frumoase care s-au întâmplat în 2018.

Ai trecut prin câteva momente de top, în care te-ai remarcat, ți-ai împlinit visele, ai pus mâna pe succes, ai primit laurii victoriei, și de aici îți extragi seva pentru reușitele anului care începe acum.

Nu folosi izolarea pentru a scoate la iveală micile eșecuri, ci doar marile realizări, pentru că ele te vor alimenta cu energie pozitivă din belșug pentru 2019.

Horoscop, 31 decembrie 2018, FECIOARĂ

Finalul de an trezește în tine noi vise, noi planuri pentru la anul. Ai avea vreo 3 mari dorințe de atins în 2019 și ai toate șansele să le vezi materializate mai ceva ca în visele tale.

Orice e posibil în 2019, deci, dacă tot stai să-ți programezi noul an în detaliu, nu stabili obiective fixe, nu le trasa tu chiar toate căile de mers până acolo, ci mai lasă lucrurile un pic și la voia întâmplării pentru că pot ieși chiar mai bine decât ți-ai imaginat tu acum.

Nu fi atât de exact în detalii, chiar dacă asta e firea ta, deoarece aceste mari planuri pot evolua și pe căi pe care tu nu le poți controla, descoperind că există și alte variante, la care tu nu te-ai gândit.

Propune-ți 3 mari țeluri pentru 2019, asta da, dar nu stabili deja și strategia cu care le vei atinge. Acest lucru lasă-l la voia hazardului, pentru că cine știe ce-ți aduce?

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel