Horoscop, luni, 30 septembrie 2019

Săgetătorii visează doar la ziua în care vorcălători din nou
Săgetătorii visează doar la ziua în care vorcălători din nou

Horoscop. Va fi o zi agitată pentru Pești, în care vor fi nevoiți să facă diverse chestii, fără nicio legătură între ele, iar Vărsătorii sunt  dispuși să consume mai mult timp pentru a studia ceva, pentru a citi o carte nouă sau pentru a merge la un curs.

Berbec

Orice ai face, partenerul nu este deloc mulţumit de cum decurg lucrurile între voi. Îi vei explica de dimineaţă până seara că este doar un moment mai greu, dar nu te va crede.

Taur

Primeşti prea multe responsabilităţi la locul de muncă şi ţi se pare total nedrept. Vei spune ce te deranjează, vei arăta că nu ai timp să faci totul eficient şi te vor asculta.

Gemeni

Astăzi vrei să abandonezi toate pretenţiile celorlalţi. Este cazul să îţi pese doar de tine, să te îngrijeşti sau să te răsfeţi. Nu exagera cu viciile.

Rac

Familia te roagă să te implici în unele problem apărute zilele trecute. Vei fi nevoit să faci programări la doctor, rezervări la restaurant şi chiar cumpărături.

Leu

Dacă te întrerupe cineva atunci când îţi susţii o idee, nu înseamnă că nu este de acord cu tine. Încearcă să fii mai diplomat şi deschis la ideile celorlalţi.

Fecioară

Colegii, prietenii, membrii familiei, toţi cer câte ceva de la tine. Fie că este vorba de bani, timp, obiecte, cunoştinţe, vei vedea că ţi se vor scurge din viaţa ta pe nerăsuflate.

Balanţă

Vrei să începi un proiect, dar simţi că încă nu eşti pregătit în totalitate. Parcă îţi mai lipseşte ceva, poate chiar curajul. Caută să nu te grăbeşti.

Scorpion

Dacă nu îţi ies lucrurile aşa cum ţi-ai propus, nu înseamnă că toată lumea are ceva cu tine. Victimizează-te, dar cu măsură, pentru că nu vei obţine oricum nimic în plus.

Săgetător

Visezi doar la ziua în care vei călători din nou. Preferi să citeşti, să te documentezi despre viitoarea destinaţie. Fă asta în timpul liber şi nu la serviciu.

Capricorn

Nimic nu te face mai fericit decât să fii invitat de către superiori la o discuţie despre viitorul tău profesional.  Deci fii atent la modul cum comunici astăzi cu ei.

Vărsător

Eşti dispus să consumi mai mult timp pentru a studia ceva, pentru a citi o carte nouă sau pentru a merge la un curs. Nevoia dezvoltării personale capătă o altă amploare în viaţa ta.

Peşti

Va fi o zi agitată în care vei fi nevoit să faci diverse chestii, fără nicio legătură între ele. Vei obosi repede şi vei dori să pleci mai repede acasă sau să mai amâni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel