EXCLUSIV  Horoscop, luni, 30 mai 2021

Horoscop, luni, 30 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 30 mai 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luni, 30 mai, avem un trigon între Marte din Rac și Neptun în Pești.

Berbec

Prima zi a săptămânii te va găsi într-o stare de moleșeală. Nu prea vei avea chef de nimic și vei reacționa cu întârziere la absolut orice.

Taur

La serviciu, ai parte și de laude, dar și de critici. În plus, nu vei ști deloc cine îți este aliat cu adevărat. Nu lua decizii pripite în ceea ce privește cheltuielile!

Gemeni

Poți deveni cu ușurință motorul echipei din care faci parte. Retrogradarea lui Mercur în semnul tău îți va aduce numeroase idei și soluții unice.

Rac

Vei avea tendința să crezi că nu este nimeni onest cu tine, că sigur apropiații îți fac tot felul de lucruri intenționat. Ai nevoie să fii cât mai prezent și pragmatic.

Leu

Este posibil să fii pus în fața faptului împlinit, ori de colegi, ori de partener. Nu evita să ceri mai multe detalii sau să ceri argumente astfel încât să mai poți amâni o decizie.

Fecioară

Haosul din zona carierei este menit să te scoată în față, să te facă mai vizibil în fața superiorilor. Dar asta depinde numai și numai de tine.

Balanță

Nu va fi o zi specială pentru tine. Rutina cotidiană își spune cuvântul. Schimbul de idei este singurul care contează într-o zi plictisitoare.

Scorpion

Te vei strădui să ții anumite informații doar pentru tine, dar nu îți va fi ușor. Mai ales dacă va trebui să le oferi în schimbul unora mult mai importante.

Săgetător

Multe dintre acțiunile partenerului vor interfera cu planurile tale. Vei fi nevoit să îți schimbi programul în funcție de acesta, deși nu îți va conveni deloc.

Capricorn

Volumul de muncă te sperie chiar și pe tine. Vei avea nevoie să delegi din sarcini sau să îi rogi pe colegi să se implice, astfel încât să le finalizați pe toate.

Vărsător

Ziua aceasta este volatilă. Parcă nimic din ce faci nu contează. Te vei simți precum o frunză de vânt. Ca și cum nu ai avea nicio contribuție la evenimentele din viața ta.

Pești

Cu siguranță vei avea tendința de a te autosabota sau de a te victimiza. Oamenii din jurul tău se vor plictisi repede și îți vor cere să fii mai matur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel