EXCLUSIV  Horoscop, luni, 26 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Venus se apropie de un sextil cu Neptun. 

Mercur a intrat în faza de staționare. Planeta comunicării se pregătește să își înceapă retrogradarea în semnul Capricornului. Și nu o va face pur și simplu, ci printr-o conjuncție cu Venus. Deci acum, spre finalul anului, putem spune persoanelor iubite ce amânăm de atâta timp sau putem lua legătura cu persoanele dorite. Adică să ne facem curaj să ne declarăm sentimentele. Fără a avea așteptări. Luna tranzitează semnul Vărsătorului. 

Berbec

Este o zi potrivită pentru a îți contacta foști colegi sau prieteni. De asemenea, nu exagera cu munca, mai ales dacă ești singurul care insistă cu asta. 

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Pluto. Vei simți nevoia să faci lucrurile într-un mod care să îi impresioneze pe toți apropiații tăi. 

Gemeni

Viitoarea retrogradare a lui Mercur îți va provoca destulă nesiguranță. Te vei agita mult pentru nimic și cu greu te vei echilibra. 

Rac

Îți va fi greu să te conectezi cu adevărat la ceilalți. Adică vei fi aproape de ei, le vei face pe plac, dar te-ai săturat să fii empatic. 

Leu

Încerci să nu te mai entuziasmezi, să fii mai liniștit, să nu reacționezi imediat. Parcă vrei ca finalul anului să nu te mai ia prin surprindere. 

Fecioară

Vei observa că nu vei mai avea același chef de a munci. Parcă altele sunt prioritățile tale acum. Astrele chiar îți recomandă mai multă distracție. 

Balanță

Te zbați cu adevărat să creezi o atmosferă pe placul tuturor, mai ales în cadrul familiei. Dar străduința ta nu va da roadele așteptate. 

Scorpion

Vei sta permanent cu senzația că ai uitat ceva. Parțial este adevărat. Mintea ta este atât de agitată încât devine destul de selectivă. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să ai grijă cu excesele. Din toate punctele de vedere! Este o zi bună pentru comunicare și plimbări. 

Capricorn

Viața ta va fi precum un du-te vino! Cum Mercur va retrograda în semnul tău, îți dai seama că te vei confrunta cu diverse situații ciudate. 

Vărsător

Apropiații vor să interacționeze cu tine mai des, însă tu preferi să hibernezi. Dar chiar ai alte nevoie în această zi. 

Pești

S-ar putea să ai unele surprize referitoare la prietenii sau apropiații tăi. Se vor comporta într-un fel care nu îți va plăcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel