HOROSCOP, luni, 25 septembrie 2017

Berbec

Le strici cheful celor din jur cu atatea comentarii acide, deci ai grija ce spui! Unii se simt bine, sunt inspirati de planuri marete de la care au mari asteptari, dar apari tu cu ton autoritar si critici tot ce viseaza acestia. Fii mai atent la ton, la felul in care ii aduci cu picioarele pe pamant, pentru ca ceilalti chiar cred in visele lor si nu accepta sa vina cineva sa le tina lectii. Mai bine ai incepe sa-ti revizuiesti propriile vise, pentru ca nu toate sunt posibile. Exista un proverb care zice: vezi barna din ochii tai inainte de a vedea paiul din ochii altora!

Taur

Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi. Daca si ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atat mai repede. Rezultatele bune se intrezaresc deja si te motiveaza sa tragi tare. Stimulati-va unii pe altii pentru roade cat mai rapide, pentru ca vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la tinta mai repede decat ai putea crede!

Gemeni

Desi tu nu te comporti deloc altfel decat esti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care astepta alt comportament din partea ta. Tu ramai rece, rational, distant la tot ce-ti spune, or el spera sa te motiveze cumva, sa te convinga si pe tine sa participi la un eveniment care lui ii place. Tie nu-ti inspira incredere si ai nevoie de timp de gandire inainte de a-ti da cu parerea iar el iti cere un raspuns rapid. Nu te grabi sa zici ceva, in ciuda insistentelor sale, pentru ca nu poti decide nimic fara o analiza atenta.

Rac

Colaborezi destul de greu cu ceilalti, pentru ca nu ai parte de tovarasi pe masura ta. Unii mai mult te incurca, altii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac ceilalti dar cel mai mult te deranjeaza incompetentii care se bat cu pumnul in piept ca le stiu pe toate. E groaznic sa fii liderul unor astfel de oameni care nu stiu sa urmeze sfaturile sau indrumarile tale, incat va trebui sa pui chiar tu efectiv mana sa faci totul in locul lor.

Leu

Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ajungi azi. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani,fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare. Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Fecioara

Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza la maximum si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel