EXCLUSIV  Horoscop, luni, 25 martie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Astăzi avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în Balanță.

Astăzi are loc prima eclipsă din 2024. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem într-un punct decisiv. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna. 

Berbec

Eclipsa de astăzi te va provoca serios! De ce? Pentru că nu vei mai avea control absolut asupra unor evenimente importante. 

Taur

Va trebui să accepți că munca ta depinde de unii colegi. Și că dacă aceștia nu au o zi bună, nici rezultatele nu vor fi. 

Gemeni

Mercur se apropie de retrogradare. Astrele îți recomandă să caști bine ochii la proiectele de care te ocupi, nu amâna nimic deocamdată. 

Rac

Presiunea din carieră se va bate cu stresul din familie. Vei face față cu siguranță, dar vei avea pe urmă o atitudine mai respingătoare. 

Leu

Astăzi îți vei conștientiza unele limite. Dar nu te teme de ele! Doar astfel îți vei da seama încotro să pornești. 

Fecioară

Poți amâna unele cheltuieli, dar să ai în vedere faptul că nu o poți face pe termen lung. Și stai departe de tot felul de tentații. 

Balanță

Eclipsa/Luna Plină se petrece în semnul tău. Vor exista numeroase momente în care îți vei spune să abandonezi o situație, dar te vei răzgândi. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu te sacrifici pentru nimeni și nimic astăzi. Să nu aștepți să ți se ridice statuie. 

Săgetător

Te bazezi prea mult pe oamenii cei mai dragi și apropiați. Și s-ar putea să ai surprize neplăcute! Încearcă să nu trăiești astăzi cu așteptări. 

Capricorn

Cariera ta va avea de suferit dacă nu vei alege calea diplomației. Astrele te invită să asculți toate părțile și să apelezi la răbdare. 

Vărsător

Principiile și valorile personale îți vor fi testate. Te vei confrunta des cu dublul standard. Astrele îți recomandă să eviți ipocrizia. 

Pești

Ai numeroase preocupări pe plan financiar. Dar asta nu ar trebui să te blocheze. Încearcă să nu risipești nici celelalte resurse aiurea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel