Horoscop, luni, 25 martie 2019

Horoscop. Totul se schimba in jurul Fecioarelor, aceștia  trebuind  sa urmeze cursul firesc al lucrurilor, iar visele Racilor, astăzi, pot deveni realitate.

BERBEC

Drumul pe care mergi arata bine. Nu te lasa influentat de parerile celorlalti. Ramai fidel ideilor si idealurilor tale. Nu-ti fie teama sa-ti pui planurile in aplicare.

TAUR

Actioneaza precaut si studiaza-ti fiecare mutare. Ai incredere in instinctele tale si planuieste totul cu doi trei pasi inainte. Nu lasa evenimentele din ultima vreme sa te scoata de pe drumul tau. Inarmeaza-te cu rabdare si poti rezolva cele mai stringente probleme.

GEMENI

Astrele sunt favorabile aparitiei unor oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi. Actioneaza rapid. Daca te simti epuizat in urma unor evenimente recente profita de fiecare moment pentru a te revigora. Dupa ce iti incarci bateriile vei fi mult mai productiv.

RAC

Visele tale pot deveni realitate. Se anunta un nou inceput. Planifica-ti mutarile si urmeaza-ti ambitiile. Da-ti voie sa fii mai rebel si sa cauti solutii inovatoare. Cere sprijn doar persoanelor in care ai absoluta incredere.

LEU

Increderea de sine este cheia tuturor reusitelor de azi. Poti trece obstacole pe care nici nu visai ca le poti depasi. Daca ai probleme in viata amoroasa acestea se pot accentua pana acolo incat nu le mai poti ignora. Cere sfatul unei persoane in care ai incredere.

FECIOARA

Totul se schimba in jurul tau, iar tu trebuie sa urmezi cursul firesc al lucrurilor. Altfel nu vei reusi decat sa pierzi contactul cu realitatea. Fii atent. N-ai vrea sa fii prins nepregatit. Pe de alta pare, accepta si ceea ce nu poti schimba. Orice incercare de a opune rezistenta te poate lasa fara energie. Fa-ti timp si pentru familie. Ai nevoie de asta.

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel