Horoscop, luni, 25 februarie, 2019

Horoscop. E o zi extrem de capricioasa pentru Gemeni, unde   toate par sa se miste intr-o viteza uimitoare, acum parca toate au alunecat intr-o zona pasiva si nu se mai petrece nimic. Leii ar trebui să privească  în jurul lor pentru a  descoperi ce largă e lumea! 

Berbec

Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine intr-un colectiv foarte pestrit de persoane cu aceleasi interese, azi incep sa apara si primele contradictii, semn ca nu te-ai facut suficient de bine inteles. Nu ridica tonul, nu te certa, pentru ca aceste animozitati sunt semn ca dialogul scartaie pe undeva si e nevoie de o discutie lucida si sincera de fata cu toata lumea. Poate nu ti-ai expus foarte clar opinia si lumea considera ca nu te incadrezi in regulile grupului, dar nu te grabi sa intri in conflict cu nimeni.

Taur

Te afli in compania unei personalitati stralucitoare, care monopolizeaza tata atentia, incat e firesc sa te retragi in banca ta si sa-l privesti in tacere. Simti ca tu nu mai ai nimic de zis in fata sclipirii sale orbitoare si preferi sa asculti ce are de spus si sa-i urmezi exemplul decat sa incerci sa mai faci si tu vreun gest. Oricum, nimeni nu vede pe altcineva decat pe acest personaj aparte, care merita, de data aceasta, toata atentia celor din jur. Incearca sa te conectezi la sursa sa de energie debordanta, pentru ca el poate fi foarte stimulativ pentru cei care-i stau prin preajma. 

Gemeni

E o zi extrem de capricioasa: acum toate par sa se miste intr-o viteza uimitoare, acum parca toate au alunecat intr-o zona pasiva si nu se mai petrece nimic. Fii pregatit pentru mari schimbari de toane de la o clipa la alta, pentru ca nu reusesti sa-ti mentii tonusul la acelasi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihica e precum un zigzag, deoarece treci de la plus la minus si inapoi cat ai clipi. Vin vesti atat de contradictorii cu efect bomba, incat e si normal sa ai asemenea manifestari fluctuante. Nimic din ce te socheaza acum nu ramane la aceeasi intensitate prea mult timp, tot asa cum ceea ce pare linistit si tern acum, nu-si va pastra calmul prea mult timp. 

Rac

Stai pe loc si asteapta cu rabdare cel mai potrivit moment pentru a-ti exprima punctul de vedere. Poate inca mai trebuie sa te informezi, sa te documentezi din surse sigure inainte de a deschide gura, pentru ca, odata exprimata parerea, nu o vei mai putea schimba. Cel mai bine e sa nu te grabesti sa dai azi raspunsuri definitive, sa nu sari la concluzii incomplete sau sa faci declaratii ca litera de lege, ca sa nu regreti aceasta graba. Rabdarea e cel mai intelept mijloc pentru a lua cea mai buna decizie in situatia de fata, deci stai si chibzuieste oricat e nevoie. 

Leu

Priveşte în jurul tău şi descoperă ce largă e lumea! Nu eşti singur în acest univers şi, mai ales, ai un rol major în viaţa celor pe care îi ai alături. Viaţa e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucură-te de ceea ce primeşti de la ceilalţi şi oferă şi tu înapoi înzecit. E imposibil doar să dai, sigur primeşti şi tu în aceeaşi măsură! Fiecare cadou pe care îl dai poate clădi o lume mai bună, deci nu te opri din procesul dăruirii. Altruismul tău atrage alături de tine ca un magnet pe alţii care au şi ei ceva de oferit, căci schimbul de daruri e sincer!

Fecioara

 Succes e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie. Dacă altul e în centrul atenţiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel