Horoscop, luni, 24 iunie 2019

Horoscop 1-7 iulie
Horoscop 1-7 iulie

Horoscop. Taurii ar trebui să se bazeze pe propria lor intuiţie, iar Fecioarele au  momente în care dau dovadă de gelozie, deşi nu este cazul.

Berbec

Berbecii sunt încurajaţi astăzi să poarte acea conversaţie lungă, obositoare, dar necesară pentrua clarifica anumite neînţelegeri cu persoana iubită sau cu cineva apropiat. Aveţi grijă la detalii, la cuvinte şi încercaţi să aveţi răbdare. Plictiseala nu îşi are rostul, spre seară aţi putea ieşi în oraş sau la o cină romantică.

Taur

Taurii ar trebui să se bazeze pe propria lor intuiţie. Este o zi bună în afaceri, fructuoasă dacă vreţi să porniţi proiecte noi, să semnaţi documente importante sau să vă schimbaţi jobul. Nu faceți însă confesiuni în dragoste și nu începeți nici un fel de parteneriat. Sunt posibile îngrijorările privind economiile și siguranța portofelului, dar toate se vor rezolva de la sine.

Gemeni

Gemenii, în această zi, pot atrage un interes sporit. Poate că motivul pentru acest lucru va fi un proiect de serviciu de succes sau o anumită persoană cu adevărat interesantă pentru voi. Cei care caută dragostea însă sunt sfătuiţi să fie cu băgare de seamă. Nu oricine este potrivit, iar gesturile egoiste vor fi nelipsite din partea unor persoane, chiar apropiate.

Rac

Rac, există un risc de erori în chestiuni profesionale. Nu uitați de această previziune și faceți totul pentru a vă proteja de colegii care vor să vă șapte „groapa". Demonstraţi şefilor că puteţi, că vreţi să creaţi lucruri senzaţionale şi veţi vedea că succesul nu e imposibil de dobândit. Există șansa de a face pace cu prietenii, de a găsi aliați ai ideilor voaste creative sau de a atrage un interes deosebit între posibilele interese ale dragostei. Nu combinați cariera și viața personală, precum și cheltuielile mari.

Leu

Începi săptămâna precum un campion la locul de muncă. Obţii rezultate pozitive pe mai multe planuri şi vei fi lăudat pentru modul în care acţionezi. Cine ştie, poate se lasă şi cu o remunerare consistentă pentru efortul depus. Nu este cazul să te mulţumeşti cu puţin. Luptă să ajungi în vârf şi să obţii un profit maxim de pe urma acţiunilor tale. Chiar dacă asta înseamnă că apropiaţii încep să te invidieze pentru succesul obţinut.

Fecioară

Sunt momente în care dai dovadă de gelozie, deşi nu este cazul. Păstrează-ţi calmul şi acţionează ca un om matur. Nu culca urechea la vorba târgului. Trebuie să ai încredere în apropiaţi, dar şi curajul de a discuta cu ei cu cărţile pe faţă. Spre finalul zilei, răbdarea ta este pusă în dificultate de o serie de probleme casnice. Ajungi ca cel mai mult să-ţi baţi capul cu un aparat electric care nu mai funcţionează cum îţi place ţie. Şi te gândeşti serios dacă să-l repari sau să-l schimbi.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel