HOROSCOP, luni, 23 octombrie 2017

Balanță 

Nu trebuie sa fii atat de rigid si sa incerci sa controlezi totul in detaliu, ci mai lasa lucrurile sa evolueze si in voia lor sau dupa cum spune hazardul. Vei vedea ca un dram de libertate de miscare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ti-ai propus, ca atare nu insista sa stii totul, sa cunosti totul dinainte, sa urmezi numai cai foarte stricte si regulamente severe. Esti implicat intr-o situatie in care nu neaparat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degraba o atitudine optimista, nepasatoare, de genul fie ce-o fi. Zambeste, glumeste si bucura-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

Scorpion 

Fii sincer cu cel din fata ta si vezi-l exact asa cum este, nu asa cum ti-ar placea tie sa fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tau ceva ce nu poate fi. Priveste in jurul tau sa descoperi ca oamenii sunt foarte diversi si fiecare e unic in felul sau, ca atare nu poti face comparatii inutile ca daca tu esti sau gandesti intr-un fel, tot asa trebuie sa fie si restul lumii. Accepta unicitatea oamenilor si, daca faci comparatii, fa-le doar pentru a descoperi ce-i diferentiaza pe ceilalti de tine si pe tine de ei, ca sa va folositi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar si cu norocul sau!

Săgetător

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

Capricorn

Te indoiesti de sansele de succes ale unui proiect la care iti aduci si tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara. E posibil sa fi obosit un pic, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evolueaza in directia dorita, e si normal sa ajungi si intr-o zona terna in care nu se mai intampla nimic, dar nu abandona increderea in reusita finala. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu maine, dar esti pe drumul potrivit catre un succes deplin. Rabdare deci!

Vărsător

Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza. Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs. Ai toate sansele sa iesi primul in confruntarea de forte, daca tii sub control agresivitatea verbala sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forta!

Pești 

Te integrezi imediat in orice mediu, dand dovada de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent in comunicare. Reusesti sa te apropii de oricine, chiar si de cei cu care nu pari a avea ceva in comun, dar gasesti usor subiecte de conversatie pe oriunde ai merge. Esti constient ca, in mediul in care intri azi, tu trebuie sa fii cel care mai trece de la el orgolii. Te vei simti bine printre acesti oameni, chiar daca sunt total necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel