Horoscop, luni, 23 iulie 2018

Crişan Andreescu / 22 iul 2018 / 18:29 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Scorpionii nu trebuie să priveasacă prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Săgetătorii se vor  rupe de activităţile pe rol şi aruncă o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine.

Horoscop 23 iulie 2018 BALANȚĂ

Cineva îţi alimentează visele cu promisiuni, cu informaţii suplimentare sau cu încurajări sincere ce te fac să crezi că eşti pe drumul cel bun. Asta ce te motivează enorm să te apuci serios de treabă. Nu stai pe loc, pui mâna pe carte, te informezi, acumulezi noi şi noi experienţe care vor conta în final la materializarea marelui scop la care ţinteşti acum. Eşti conştient că nu e un drum uşor până acolo, dar consideri că trebuie să te foloseşti de orice prilej pentru a mai învăţa ceva, pentru a mai pune o cărămidă la ceea ce doreşti să atingi cândva în viitor.

Horoscop 23 iulie 2018 SCORPION

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Horoscop 23 iulie 2018 SĂGETĂTOR

Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peşte. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate sta la baza succesului de astăzi.

Horoscop 23 iulie 2018 CAPRICORN
Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult... Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi ca, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

Horoscop 23 iulie 2018 VĂRSĂTOR

Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treabă pe cei de lângă tine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţa sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treabă. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea sta la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treabă, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urma şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

Horoscop 23 iulie 2018 PEȘTI

Porţi după tine o povară mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25