Horoscop, luni, 20 mai 2019

Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată
Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată

Horoscop. Prima zi a săptămânii e doar o prelungire a weekend-ului pentru Tauri, iar o invitație pe cât de subtilă, pe atât de directă, îi lasă pe Gemeni cu o mare dilemă.

Berbec

Berbecii vor avea de parcurs un drum complicat și adesea presărat cu surprize pentru a-și atinge scopurile. Și nu puține vor fi momentele în care totul pare a fi în zadar. Nativii din această zodie care vor să atingă succesul trebuie să se înarmeze cu răbdare și calm, mai ales dacă unele persoane încearcă să le pună bețe în roate. S-ar putea ca unele gesturi neașteptate să vină chiar din partea prietenilor.

Taur

Prima zi a săptămânii e doar o prelungire a weekend-ului pentru Tauri. Dacă ar fi după mintea lor, ar lenevi toată ziua în pat, cu seriale și mâncare bună. În orice caz, încearcă să rezolvi cât de repede se poate problemele de peste zi, seara ar putea aduce o întâlnire de gradul zero, cu o persoană care face ochi dulci. Ar fi păcat ca această ocazie să te prindă ocupat și lipsit de energie.

Gemeni

O invitație pe cât de subtilă, pe atât de directă, îi lasă pe Gemeni cu o mare dilemă. Au înțeles bine mesajul sau imaginația le joacă feste? În orice caz, dacă te afli într-o asemenea situație nu sta prea mult pe gânduri. Nu ai ce pierde, ia-ți inima în dinți și mergi înainte. În mod normal, oamenii nu se lasă unii pe alții cu astfel de semne de întrebare.

Rac

Racii sunt cuprinși de nostalgie și au impresia că totul merge într-o direcție greșită. În realitate, e doar firea lor sensibilă la lucruri dintre cele mai banale, precum vremea de afară sau problemele de peste zi. Chiar dacă emoțiile resimțite sunt intense, ele vor trece în câteva ore. Profită de moment pentru a-ți asculta trupul, poate încearcă să-ți transmită anumite mesaje.

Leu

Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată. Trebuie să apelaţi la ajutorul prietenilor pentru a duce la bun sfârşit un proiect important pentru voi. Chiar dacă în mod normal, este musai să le faceţi voi pe toate, astăzi trebuie să faceţi un compromis. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur şi chiar opriţi-vă un moment pentru a le asculta sfaturile. Veţi descoperi că munca în echipă este mult mai avantajoasă.

Fecioară

Fecioarele vor îndeplini, astăzi, rolul de mediator. Veţi fi puşi în faţa unei situaţii conflictuale, poate chiar una gravă, din care trebuie să reuşiţi să ieşiţi cu capul sus. Chiar dacă nu sunteţi voi cei implicaţi direct în situaţie, sunteţi acolo și trebuie să faceţi tot posibilul pentru a-i împăca pe cei care se ceartă. Apelaţi la calităţile voastre diplomatice, iar succesul este garantat. Fiţi ambiţioşi şi veţi obţine tot ceea ce vă doriţi!

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel