Horoscop, luni, 20 aprilie

Horoscop. Taurii încep să fie mai energici. 

Berbec

Începi săptămâna cu nevoia de a vorbi foarte mult, dar parcă ești mai așezat astăzi. Atenția ți se va îndrepta către situația financiară.

Taur

Odată cu intrarea Soarelui în semnul tău, îți revine energia. Iei mai ușor decizii și ai încredere să te bazezi și pe ceilalți. 

Gemeni

Descoperi lucruri noi despre prietenii tăi și începi să îi vezi cu alți ochi. Dacă ești singur, poți începe să vorbești cu o persoană foarte curioasă.

Rac

Ai nevoie de un ghid, de o călăuză, parcă nu mai faci față acestei perioade. Din fericire, ai persoane încrezătoare în jurul tău. 

Leu

Nu lăsa ziua aceasta să treacă fără să îți pui obiective! Bineînțeles, pune-le în contextul vremurilor în care trăim. Și fii mai blând cu tine!

Fecioară

Te enervezi repede din cauza persoanelor care se cred prea deștepte și care declară că doar ele au dreptate. Iar tu știi că nu este așa.

Balanță

O transformare interioară este pe cale să se întâmple. Apropiații nu știu cum să te abordeze pentru că ești foarte tăcut. 

Scorpion

Faci echipă bună cu partenerul. Împreună reușiți să vă ocupați de treburile casei, dar și să vă și bucurați de viață. Colegii îți vor cere sprijinul. 

Săgetător

Rudele te zăpăcesc cu problemele lor. Ai vrea să nu le mai bagi în seamă, dar nu se poate. Din fericire, persoana iubită știe cum să te înveselească. 

Capricorn

Când toți se odihnesc după sărbători, tu începi să muncești, să îți ocupi timpul cu multe treburi utile. Familia va fi foarte încântată de comportamentul tău. 

Vărsător

Te-ai săturat să stai așa mult prin casă. Cum perioada aceasta va mai dura, ai face bine să îți găsești obiceiuri noi care să îți consume energia. 

Pești

Ai vrea să le faci pe toate repede și la perfecție. Și singur dacă se poate. Din păcate, vei depinde de unele persoane mai leneșe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel