Horoscop, luni, 2 decembrie 2019

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Horoscop. Începând de astăzi, Jupiter, Marele Benefic, va tranzita semnul Capricornului, unde va sta până în decembrie 2020. Oportunitățile vor veni doar după mult efort și asumarea responsabilității.

Berbec

Îți poți schimba strategia pe plan profesional cu una nu atât de optimistă, dar mai serioasă și de lungă durată. Este nevoie să îți dai seama cât de serios ești.

Taur

Zgârcenia și generozitatea sunt două atribute ale tale, renumite și stabile. Acum, vei deveni mai atent cu banii sau resursele pe care le acorzi celorlalți fără merite în viața ta.

Gemeni

Superficialitatea față de partener sau față de relația de cuplu în sine îți va dăuna serios de acum încolo. Nu trebuie să te izolezi, dar nici să exagerezi cu flirtul.

Rac

Vei lua decizii radicale legate de oamenii importanți din viața ta. Căsătoria, divorțul sau statusul relației vor deveni temele principale ale fiecărei zi de acum încolo.

Leu

Ești obișnuit să muncești mult, dar o faci pentru a atrage atenția sau pentru a primi laude. Acum, Jupiter în Capricorn te va enerva puțin pentru că nu îți mai oferă strălucire, ci doar rezultate.

Fecioară

Iubirea de sine nu este neapărat un clișeu promovat de reviste, ci o stare pe care o poți învăța și exersa, însă doar după multe exerciții de acceptare a emoțiilor.

Balanță

Învață să te bazezi pe ce construiești tu, nu pe ce au ceilalți din viața ta. Sau și mai bine zis, fă un efort să nu îți mai dai valoare prin reușitele celorlalți.

Scorpion

Comunicarea nu este eficientă dacă nu este deschisă, autentică și serioasă. Replicile tale misterioase nu vor mai avea rost, ba chiar s-ar putea să îți dăuneze.

Săgetător

Modul exagerat de a cheltui va fi taxat de Jupiter de foarte multe ori până îți vei conștientiza greșelile pe care le-ai făcut în acest sens. Ar fi bine să înveți să economisești.

Capricorn

Îți recapeți încrederea, voia bună și curajul de a face schimbări, planuri sau de a începe să explorezi și alte domenii ale vieții. Din fericire, tu le vei face de la sine într-un mod înțelept.

Vărsător

Detașarea va fi cheia succesului, dar mai întâi trebuie să înveți să renunți sau să fii mai pragmatic. Sănătatea, de asemenea, are mare nevoie de atenția ta.

Pești

Prietenii pot fi surse de bucurie în viața ta, dar și paraziți. Depinde doar de tine pe care îi vei mai aprecia, îi vei păstra sau pe care îi vei alunga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel