Horoscop, luni, 19 noiembrie, 2018

Crişan Andreescu / 19 noi 2018 / 06:09 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Pentru nativii din  Balanță, atmosfera este excelentă pentru a-și recăpăta buna dispoziţie. Micile ciondăneli care se mai încing astăzi pentru Săgetători nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, BALANȚĂ

Atmosfera este excelentă pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie. Te întâlneşti cu persoane amuzante, cu tineri puşi pe glume, laşi şi tu copilul din tine să se manifeste în voie, aşa cum de obicei nu reuşeşti să fii.

Există un motiv plăcut de sărbătorit şi atmosfera veselă pune stăpânire pe toată lumea. Acest tonus excelent merită promovat, merită folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipseşti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distracţie.

Acceptă invitaţiile de a ieşi undeva cu amicii, chiar și de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzică, dans şi zâmbete în viaţa ta!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, SCORPION

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede.

Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost.

Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite.

E normal să aveţi cu toţii păreri variate, e normal ca fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă.

Adevărul oricum e undeva la mijloc iar umorul şi buna dispoziţie pot restabili cel mai repede armonia între tabere. Mai lasă şi tu, mai lasă şi ceilalţi şi, făcând haz de argumentele atât de diverse, apare şi calea de mijloc.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, CAPRICORN

Dacă te simţi dat la o parte pe nedrept, încearcă să nu pui la suflet această senzaţie, pentru că faci presupuneri greşite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizează şi nu te tratează incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalţi ca şi cum ţi-ar dori răul.

Impresia pe care ţi-au format-o poate fi complet eronată şi ai putea reacţiona anapoda la un cuvânt aruncat în vânt, la o grimasă nelalocul ei, la o replică neadecvată. Oameni sunt şi ei, de ce vrei să fie perfecţi?

Ca atare nu te gândi că în spatele unor mici semnale s-ar afla intenţii urâte sau cine ştie ce alte atacuri îndreptate împotriva ta. Nu face scenarii atât de mari, deoarece nimic nu e aşa cum pare!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Aruncă o privire peste umăr pentru că e posibil să fi scăpat ceva din vedere, o restanţă care, mai devreme sau mai târziu, îţi va cere să te ocupi de ea de urgenţă. Este un moment bun să iei o pauză şi să treci în revistă vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moartă, sau chiar să te achiţi de o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme, fără să îţi mai aduci aminte de ea.

Poţi regla diverse situaţii din trecut care stau în aşteptare, căci acum ai starea potrivită pentru a le şterge definitiv de pe listă sau măcar să arăţi celui căruia i-ai promis ceva, că nu ai uitat de angajamentele tale.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, PEȘTI

Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competiţie de succes, în care tu poţi fi învingătorul. Nu te lăsa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atâta aşteaptă: să te scoată din sărite.

Tu ai alte instrumente prin care te poţi remarca şi printre acestea se află creativitatea ta debordantă, îţi vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare şi foloseşte-te de ele pentru a-ţi demonstra superioritatea în faţa celor care nu ştiu altceva decât să critice sau să se certe.

Nu pica în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni ca şi ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harţă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24