EXCLUSIV  Horoscop, luni, 17 mai 2021

Horoscop, vineri, 27 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 27 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luni vom avea un trigon între Soare și Pluto.

Berbec

În prima parte a zilei, te vei demonstra a fi mai comod indiferent că ești la serviciu sau acasă. Spre seară, vei fi forțat de împrejurări să devii mult mai activ.

Taur

Principiile tale vechi te vor ajuta să eviți o situație stânjenitoare. Încearcă să nu te abați de la reguli, nici măcar pentru persoanele cele mai dragi.

Gemeni

Te poți baza fără probleme pe intuiție. Astrele chiar îți recomandă să nu cauți tot soiul de argumente și dovezi. Este de ajuns ce simți.

Rac

De dimineață vei fi mai morocănos. După prânz, îți va reveni cheful de viață. Încearcă să nu creezi animozități la serviciu și să delegi ce nu poți face.

Leu

Oricând te poți baza pe colegi. Mai ales dacă simți că nu ai energie pentru toate proiectele de care trebuie să te ocupi. Trebuie doar să mai renunți la orgoliu.

Fecioară

Te vei frământa mai mult decât este cazul din cauza discuțiilor de la serviciu. Totul are o rezolvare, trebuie doar să nu te mai stresezi degeaba.

Balanță

Exact astăzi când sunt atâtea de făcut la serviciu, tu nu ai chef de nimic. Vei încerca să blochezi orice inițiativă nouă a colegilor. Tu abia aștepți să ajungi acasă.

Scorpion

Indiferent de ce s-ar întâmpla astăzi, brațele partenerului sunt un adevărat refugiu. Ar fi bine să fii și mai deschis atunci când comunicați.

Săgetător

Alegi să petreci mai mult timp pentru absolut orice vei face. Ai nevoie să știi lucrurile cât mai sigure. În relație, va fi mai greu să obții stabilitatea.

Capricorn

Din când în cand, este recomandabil să mai scapi din lesă atitudinea foarte serioasă. Dacă vei insista să rămâi așa, vei avea multe de pierdut astăzi.

Vărsător

Vrei să stai cât mai puțin departe de casă. Și chiar ai nevoie să îți încarci bateriile. Dar ce te faci cu faptul că partenerul are chef de ieșit în oraș?

Pești

Încrederea pe care o ai de la tranzitul lui Jupiter prin semnul tău poate fi folosită ca să te scoată din situații toxice la care altădată nu ai fi renunțat deloc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel