Horoscop, luni, 17 februarie 2020

Peștii sunt  prea nostalgic, se luptă . cu prea multe dezamăgiri și sunt prea leneș
Peștii sunt prea nostalgic, se luptă . cu prea multe dezamăgiri și sunt prea leneș

Horoscop. Începând de astăzi și până pe 10 martie, Mercur va retrograda în Pești și Vărsător. Confuzia va deveni personaj important în viața fiecăruia dintre noi.

Berbec

Vrei să faci multe, dar ceva ce ține pe loc și nu îți dai seama ce. Este posibil să fii cuprins de panică și diverse frici pe neașteptate. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu îți faci deloc planuri deoarece nu vei vedea nimic clar astfel încât să știi unde trebuie să faci schimbări. 

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur îți va aduce în față minciunile celor de la serviciu sau te va obliga să inventezi tot felul de lucruri pentru a nu pierde un proiect. 

Rac

Dacă ești implicat în proiecte care au și o componentă legată de justiție, fă bine și evită să cauți scurtături. 

 Leu

Te plângi prea mult de lipsa banilor. Tu știi că nu ești chiar sărac, dar vrei compasiunea celorlalți  și nu te lași până când nu se vor oferi să te ajute. 

Fecioară

Descoperi lucruri neplăcute despre partener sau despre persoana pe care o vrei în viața ta. Totuși nu te grăbi să iei o decizie în acest sens. 

Balanță

Colegii se joaca de-a alba neagra cu tine, adică te testează să vadă până unde pot ajunge cu păcălelile. Verifică de două ori ce îți spun ei. 

Scorpion

Primești sau faci declarații romantice, dar în niciunul dintre cazuri, nu este nimic autentic. Unul dintre voi are dorința de a-l minți pe celălalt. 

Săgetător

Familia nu înțelege nevoia ta exagerată de a ști adevărul gol-goluț. Ba chiar te va judeca pentru faptul că faci pe lupul moralist. 

Capricorn

Una spui tu și alta înțeleg ceilalți din jurul tăi. Este nevoie să acorzi mai multă atenție modului în care îți comunici intențiile. 

Vărsător

Suma de bani pe care o ai în portofel de dimineață va fi foarte diferită față de suma avută seara. Tentația de a face cheltuieli este prea puternică.

Pești

Ești prea nostalgic, te lupți cu prea multe dezamăgiri și ești prea leneș. Caută să fii mai pragmatic și să nu dai ascultare sfaturilor celorlalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel