Horoscop, luni, 16 martie 2020

Echinoctiul de primavara
Echinoctiul de primavara

Horoscop. Pentru Săgetători, evită să petreci mult timp în fața televizorului sau citind mai multe știri despre același subiect.

Berbec

Perioada aceasta este neplăcută pentru tine deoarece ai nevoie de multă acțiune. Energia de care debordezi o poți folosi pentru a studia ceva nou.

Taur

Exact acum când lumea stă mai mult în casă, exact acum tu ai chef să interacționezi cu mai mulți dintre prietenii tăi. Poți folosi internetul.

Gemeni

Este o zi potrivită pentru a asculta plângerile persoanei iubite. Până acum, doar tu ai vorbit. Încearcă să fii mai înțelegător.

Rac

Ești cel mai fericit în momentul în care ești nevoit să lucrezi de acasă. Așa scapi de momentele în care ți se reproșează că ești prea introvertit.

Leu

Asigură-te că ai primit toate informațiile necesare de la colegi pentru un proiect. Ca dacă nu, vei rămâne foarte dezamăgit și de tine și de ei.

Fecioară

. Ești printre cei mai influențați de panica momentului și te străduiești să faci față.

Balanță

Recomandarea astrelor este să te abții de la orice comentariu sau de la orice impuls de a face reproșuri celor dragi. Gândește-te mai întâi ce nu îți convine la tine.

Scorpion

Ai identificat câteva soluții pentru a îi ajuta pe cei din jurul tău să fie echilibrați. Inițial vor fi reticenți, însă îți vor accepta sfaturile până la urmă.

Săgetător

Evită să petreci mult timp în fața televizorului sau citind mai multe știri despre același subiect. Vei fi prea vulnerabil și ușor de influențat.

Capricorn

Pe tine nu te sperie nimic. Tu ai planurile tale de lungă durată și știi că nu te vei lăsa până le vei duce la împlinire. Comportamentul tău va încuraja familia.

Vărsător

Lasă orgoliul și cere ajutorul prietenilor! Mulți dintre ei se oferă să îți facă o parte din cumpărături. Rugăciunea, meditația sau exercițiile ușoare te vor ajuta.

Pești

Statul în casă nu înseamnă neapărat că nu comunici cu nimeni. Așa că nu pierde timpul gândindu-te doar la nemurirea sufeltului, ci sună-ți sau scrie-le apropiaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel