EXCLUSIV  Horoscop, luni, 16 ianuarie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna se află în semnul Scorpionului. 

Venus din Vărsător se rupe ușor ușor de careul cu Uranus din Taur. Ceea ce înseamnă că nu ne vom mai confrunta cu instabilitate pe plan amoros. Dar atenție că ne pregătim de oprirea retrogradării lui Mercur în semnul Capricornului. Și acest fapt s-ar putea să ne țină pe loc unele proiecte, să scoată la iveală frustrări și să ne testeze răbdarea. Și cum prima zi a săptămânii beneficiază și de tranzitul Lunii în Scorpion, este posibil să simțim totul la extreme. 

Berbec

Mai ai un hop săptămâna aceasta, după care îți vei mai reveni. Și chiar este cazul să începi să te gândești la viitorul apropiat. 

Taur

Îți va fi destul de greu să îți dai seama cine are dreptate. La un moment dat, vei avea impresia că nici tu nu mai ești sigur de propria variantă. 

Gemeni

Mercur va intra în mers direct în curând. Până atunci te vei tot întreba ce din tine nu vrea ca tu să avansezi într-o direcție. 

Rac

Pare că oamenii din jurul tău te țin pe loc. Dar astrele vor ca tu să îți dai seama că le dai prea multă putere. 

Leu

Stresul de la serviciu este copleșitor. Mai ales dacă vei vedea doar greșelile celorlalți și nu vei accepta și responsabilitățile tale. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să faci ochii mari și să ciulești bine urechile. Fii mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău și nu în mintea ta!

Balanță

Îngrijorările pe plan financiar vor fi exagerate. Astrele îți recomandă să nu te gândești doar la posibile dezastre. 

Scorpion

Ești mult mai influențabil astăzi, deci ar fi bine să eviți interacțiunile cu oamenii care te provoacă de obicei. 

Săgetător

Astrele zic să nu te dai în stambă din punct de vedere financiar. Ai putea face chiar un exercițiu: să nu cheltuiești nimic sau mai puțin ca în alte zile. 

Capricorn

Îți trec tot felul de idei prin cap, dar nu este cazul să le urmezi pe toate. Mercur este în continuare retrograd în semnul tău. 

Vărsător

Este o zi bună pentru a face pace cu unele voci interioare, mai ales acelea dure și exigente. Astfel nu vei mai fi declanșat de cei apropiați. 

Pești

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă! Astrele îți recomandă să ai o persoană apropiată care să te trezească din când în când. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel