Horoscop, luni, 16 decembrie 2019

Horoscop.  Deși te enervează foarte multe persoane, Berbecii vor reuși să fie diplomaâi și să facă lucrurile într-un mod corect.

Berbec

Deși te enervează foarte multe persoane, vei reuși să fii diplomat și să faci lucrurile într-un mod corect. Nu a trecut riscul parteneriatelor înșelătoare. 

Taur

La serviciu ai parte de proiecte pe bandă rulantă, nu ai timp nici să respiri. Fii mai atent la negocierea resurselor tale.

Gemeni

Găsești tot felul de motive ca să te sustragi de la ce ai de făcut la serviciu. Totuși nu exagera pentru că superiorii tăi se vor prinde și nu te vor ierta. 

Rac

Preiei inițiativa la locul de muncă și acest lucru va trezi mai multe invidii printre colegi. Tu vrei doar să fii util, însă ei nu văd cu ochi buni eforturile tale. 

Leu

Timpul petrecut în preajma prietenilor te va face să mai uiți de lipsurile financiare sau de faptul că nu mai ești în centrul atenției ca altădată. 

Fecioară

Ești stăpân pe situația financiară și asta te va ajuta să îți organizezi următoarele planuri mult mai ușor. Ți-ai face un serviciu dacă ai fi discret astăzi. 

Balanță

Odată cu intrarea lui Venus în semnul tău, începi să recapeți încrederea și dorința de a ieși în față. Partenerul îți va cere ajutorul. 

Scorpion

Ai o zi apăsătoare, plină de momente triste și pline de nostalgie. Totul pare confuz și nu știi în cine să te mai încrezi. Fii mai focusat la serviciu. 

Săgetător

Copiii sau nepoții trec prin stări neplăcute și au nevoie și de sprijinul tău. Analizează concret următorii pași pe care vrei să îi faci pe plan profesional.

Capricorn

Porți nenumărate discuții cu părinții și tot nu ajungeți la a vă înțelege. Gândește-te dacă este cazul să insiști, mai ales dacă ei nu doresc să fie ajutați. 

Vărsător

Ești mai vorbăreț ca niciodată. Cei din jurul tău te ascultă o perioadă, dar se vor sătura și vor pleca la ale lor. Tu nu te vei lăsa și îți vei căuta alți parteneri de discuție.

Pești

Verifică dacă ți-ai plătit toate datoriile, facturile și ratele. Este posibil să fi uitat de unele și te vei trezi asaltat de persoane care îți cer banii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel