Horoscop, luni, 15 octombrie, 2018

Horoscop. Conştiinţa Taurilor nu-i lasă să facă un lucru cu care nu pot fi de acord, şi bine fac, altfel au regreta mai târziu că nu s-au oprit la timp. Schimbul de informaţii ca de la maestru la elev se face de câteva ori pe parcursul zilei, astfel  ba eşti profesor, ba eşti elev. 

Horoscop, 15 octombrie 2018, BERBEC

Ai curaj să visezi, să trasezi o direcţie de evoluţie a planurilor tale, pe câteva zile sau luni de acum înainte, pentru că eşti într-un moment în care imaginaţia dă roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care înaintează pas cu pas spre ceea ce va deveni într-o zi realitate.

Primul pas în acest joc de construcţie e să-i dai voie creativităţii să ridice tot ceea ce vrei să obţii. Nu-ţi încorseta inspiraţia, nu pune piedici nici măcar celor mai îndrăzneţe gânduri, pentru că ele sunt totuşi posibile. Eliberează-te de limite, de interdicţii impuse de alţii sau de tine însuţi şi zbori uşor către vârful spre care înaintezi cu elan.

Horoscop, 15 octombrie 2018, TAUR

Conştiinţa nu te lasă să faci un lucru cu care nu poţi fi de acord, şi bine faci, altfel ai regreta mai târziu că nu te-ai oprit la timp. Îţi dai seama că acel lucru face cuiva rău, ori ţie, ori altuia, că nu e ceva corect, legal sau moral, că încalcă unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi să spui nu oricărei ispite.

Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate în practică merită puse în valoare azi, ca atare nu emite păreri dacă nu ai la bază şi date certe, nu te apuca de ceva fără să ai informaţii despre evenimente similare de succes. Ai grijă mai ales la tranzacţiile care nu au contracte la bază.

Horoscop, 15 octombrie 2018, GEMENI

Totul se învaţă, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanţă fără să exersezi suficient! Eşti abia la începutul unui proiect care evoluează promiţător, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat.

Important e că în fiecare zi care te duce spre acel ţel mai înveţi ceva important, mai pui o cărămidă la edificiul pe care îl ridici, într-un antrenament riguros şi ambiţios către succes. Nu te opri din această evoluţie, chiar dacă e lentă, dar important e că tot ce acumulezi se adună într-un tot unitar de care eşti mândru. Îţi place cum te formezi, conştient că totul se clădeşte pas cu pas, prin practică.

Horoscop, 15 octombrie 2018, RAC

Schimbul de informaţii ca de la maestru la elev se face de câteva ori pe parcursul zilei: ba eşti profesor, ba eşti elev. Treci prin situaţii foarte contradictorii, când ori arăţi lumii cât de priceput eşti într-un anumit domeniu, în timp ce, pe alte planuri, parcă abia acum faci primii paşi.

Totul e să-ţi recunoşti nivelul cu demnitate: acolo unde eşti experimentat şi ai în spate un bagaj bogat de cunoştinţe, vorbeşte cu încredere şi împărtăşeşte şi altora tot ceea ce ştii. Dar acolo unde nu ştii nimic, nu încerca să ascunzi acest lucru, ci admite cu un zâmbet pe buze că eşti novice şi aştepţi lecţii de la alţii.

Horoscop, 15 octombrie 2018, LEU

Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe tine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Vă apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, vă ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea.

Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, ca atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

Horoscop, 15 octombrie 2018, FECIOARĂ

Te simţi bine în lumea largă, chiar şi printre oameni complet necunoscuţi, pentru că ceilalţi îţi inspiră deplină siguranţă. Vorbeşti extrem de uşor cu oricine, cunoşti oameni pe care îi placi şi îi admiri, oameni care îţi insuflă o personalitate puternică demnă de admiraţie şi respect.

Rareori ai aşa noroc de a întâlni oameni de asemenea calibru, tocmai de aceea vei profita de fiecare moment în care stai în preajma lor. Parcă te încarcă şi pe tine de încredere, de putere, de curaj şi, datorită exemplului lor, eşti pregătit de orice confruntare de forţe.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel