EXCLUSIV  Horoscop, luni, 15 noiembrie 2021

Horoscop, marți, 28 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 28 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soare careu Jupiter.

Soarele din Scorpion face un careu cu Jupiter din Vărsător. Avem de-a face cu tensiunea dintre două energii fixe care creează un exces de zel, atât pentru cei încrezători, dar și pentru cei care nu cred că sunt capabili. Aspectul de astăzi, dacă este folosit în mod etic, poate oferi acea scânteie de care avem nevoie în zilele mai melancolice.

Berbec

Ai foarte mare încredere în ceea ce simți. Ba chiar te vei lăsa mânat de intuiție așa cum nu o faci de obicei. Energia ta va fi destul de contagioasă.

Taur

Partenerul poate avea sfaturi foarte bune referitoare la cariera ta. Și chiar ai nevoie de o direcție sau încurajari din partea celor dragi.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu te implici în mai multe proiecte în același timp. Vrei să arăți că poți, însă te vei împotmoli la un moment dat.

Rac

O zi foarte bună pentru a învăța că trebuie să te pui pe primul loc. Vei observa că apropiații și colegii îți vor respecta limitele.

Leu

Poți face planuri cu partenerul pentru îmbunătățirea locuinței. Inițial nu veți fi de acord, dar din discuțiile voastre vor ieși idei minunate.

Fecioară

Colegii vor fi impresionați de locvacitatea ta. În plus, faptul că ești destul de curios te va ajuta să rezolvi unele probleme mai serioase.

Balanță

Astăzi vei fi mai posesiv. Cu oamenii, cu lucurile, cu timpul și cu energia. Astrele îți recomandă să fii mai prudent cu cheltuielile.

Scorpion

Vei căuta diverse metode prin care să fugi de unele emoții puternice. În orice caz, este o zi bună pentru a te expune mai mult.

Săgetător

Astrele îți recomandă să verifici orice gând subit. Astfel, salvezi timp și energie pe care le-ai fi folosit să ruminezi toată ziua.

Capricorn

Cu cât îți faci mai multe planuri, cu atât nu îți vor ieși. Vrei să ai control pe ceea ce urmează, dar această atitudine îți poate dăuna.

Vărsător

Este o zi potrivită pentru a ieși în față, dar atenție la modul în care o faci. Atât faptele bune, cât și greșelile vor fi destul de vizibile.

Pești

Nu vei fi deloc prezent. Mintea va pune stăpânire pe tine. Te vei implica în destule proiecte, discuții, planuri. Ai nevoie serioasă de relaxare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel