EXCLUSIV  Horoscop, luni, 11 martie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Pluto. 

Mercur abia intrat în Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. După ce trecut prin conjuncția cu Neptun și a fost dizolvat de acesta, iată că planeta transformării(Pluto) îl ajută pe Mercur să își recapete profunzimea și puterea. Vom comunica într-un mod mai asertiv și cu încredere. Să nu uităm că Mercur, când se plimbă în Berbec, intră, decide, pleacă. Nu stă să se mai gândească, să mai analizeze, să mai piardă vremea. Gata! Hotărâm aici, acum!

Berbec

Astrele îți recomandă să asculți și sfaturile celorlalți, dar să faci așa cum simți tu. Fii mai încrezător în viitorul apropiat. 

Taur

Intuiția te va ajuta enorm! Poate o asculți mai mult. Venus se pregătește de schimbare. Deci, în carieră, pot apărea oportunități neașteptate. 

Gemeni

Trebuie să îți calculezi bine următorii pași pe care îi vei face pe plan profesional. Cert este că vei avea nevoie de aliați. 

Rac

Vei avea curajul să abordezi unele subiecte puternice în discuțiile cu șefii. Astrele îți recomandă să nu renunți la opiniile tale. 

Leu

O zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou, poate chiar de la oamenii cei mai apropiați. Chiar ai nevoie să fii mai sociabil. 

Fecioară

Discuțiile despre bani, pe cât de inconfortabile sunt, pe atât de necesare se vor demonstra. Încearcă, totuși, să nu critici prea mult partenerul. 

Balanță

Comunici mult mai deschis, îți spui punctul de vedere și ești dispus să iei tu unele decizii. Te vei simți mult mai bine în propria piele. 

Scorpion

Colegii te vor sprijini dacă vei comunica mai direct cu ei. Nu este cea mai bună zi pentru mistere, subtilități și bârfe. 

Săgetător

Vei deborda de creativitate. Și ai face bine să nu taci, ci să și comunici ideile avute. Discuțiile cu copiii se vor îmbunătăți. 

Capricorn

Ai șansa de a ieși învingător dintr-o negociere. Chiar și atunci când este vorba de discuțiile cu membrii familiei, unde ești mai subiectiv. 

Vărsător

Aspectul dintre Mercur și Pluto te avantajează în mod direct. Încearcă să vezi jumătatea plină din orice și vei avea mult de câștigat. 

Pești

Cuvintele pot costa, așa că ai grijă la ceea ce spui. De asemenea, este o zi bună pentru regândirea strategiei financiare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel