Horoscop, luni, 11 februarie 2019

Horoscop. Scorpionii trebuie să se concentreze asupra proiectelor sau afacerilor la care lucrează, iar nativii din Săgetător îşi vor începe săptămâna în forţă. 

Balanţă

Balanţele dau de noroc. Trebuie doar să cântărească bine deciziile pe care le iau şi să nu le fie teamă să spună nu, dacă instinctul le-o dictează. Aţi putea câştiga cu uşurinţă o sumă frumuşică de bani fără să depuneţi un efort colosal. Chiar dacă tentaţia este mare, trebuie să renunţaţi la orice cheltuială inutilă şi să vă concentraţi doar pe lucrurile care sunt cu adevărat indispensabile.

Scorpion

Scorpionii trebuie să se concentreze asupra proiectelor sau afacerilor la care lucrează. Trebuie să zâmbească chiar dacă se simt izbiţi de invidia celor din jur pentru succesul lor. Către sfârșitul zilei, veţi avea parte de o surpriză plăcută de la persoana iubită. Un cadou valoros vă va reda bunadispoziţia şi încrederea de sine. Atmosfera romantică este tot ceea ce vă trebuie pentru a uita de griji.

Săgetător

Nativii din Săgetător îşi vor începe săptămâna în forţă. După un weekend în care v-aţi relaxat şi v-aţi bucurat de momente alături de cei dragi, veţi da startul unui nou proiect. Fie că este vorba despre un demers important la locul de muncă, fie că este vorba despre renovarea casei, astrele vor fi de partea voastră şi veţi avea toată energia necesară.

Capricorn

Capricornii vor simţi nevoia, astăzi, să investească într-o nouă afacere. Şansa ca banii investiţi să se transforme în câştiguri este foarte mare, însă trebuie să fiţi foarte atenţi la oamenii alături de care veţi lucra în următoarea perioadă. Unii dintre ei ar putea să nu fie tocmai sinceri, motiv pentru care este necesară o nouă evaluare. În altă ordine de idei, săptămâna ce tocmai a început va fi una extrem de profitabilă şi de liniştită pentru voi.

Vărsător

Pentru Vărsători, săptămâna abia începută nu are nicio importanţă. Astăzi, nu vă veţi gândi decât la weekend, atunci când aveţi planificată o întâlnire cu persoane dragi pe care nu le-aţi văzut de foarte mult timp. De altfel, timpul va trece foarte repede, iar optimismul vostru va fi molipsitor. Astrele vă recomandă să aveţi mare grijă de persoanele dragi. Rudele au nevoie de voi şi trebuie să răspundeţi apelului.

Peşti
După un weekend obositor şi enervant, Peştii vor avea parte, astăzi, de o zi în care parcă au renăscut. Deşi aţi suferit din cauza unei dureri supărătoare şi a unui program încărcat, cu toate că vă doreaţi să vă relaxaţi, un somn odihnitor şi o baie fierbinte vă va repune pe picioare imediat. Veţi visa cu ochii deschişi la ziua în care veţi fi liberi şi veţi avea şansa să faceţi exact ceea ce vă doriţi. Nu disperaţi! Acea zi va veni foarte repede!

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel