Horoscop, luni, 10 iunie 2019

Săgetărorii nu trebuie să răspundă la provocări
Săgetărorii nu trebuie să răspundă la provocări

Horoscop. Astăzi, Capricornii sunt romantici şi se pot îndrăgosti foarte uşor, iar Peştii rămân în umbra acelui cineva mai hotărât, mai îndrăzneț și mai activ.

Balanţă

Este o perioadă în care îţi permiţi să acorzi multă atenţie frumosului, ceea ce înseamnă că, pe seara, ori mergi în vizită la o expoziţie ori participi la o şedinţă de shopping care s-ar putea să se lase cu ceva cumpărături interesante. Însă ai grijă să nu depăşeşti limita de cheltuieli pe care ţi-ai propus-o pentru ziua de azi. Pe partea de muncă s-ar putea să fi tras la răspundere pentru o greşeală care nu îţi aparţine. 

Scorpion

Abordezi orice discuţie dintr-o poziţie de forţă, iar acest lucru s-ar putea să-ţi dăuneze. Încearcă să profiţi de orice moment de pauză pentru a-ţi găsi liniştea interioară şi a deveni o persoană mai maleabilă. Spre finalul zilei, o invitaţie neaşteptată de a ieşi în oraş se va transforma într-o întâlnire extrem de avantajoasă pentru tine din mai multe puncte de vedere. Păstrează-ţi entuziasmul pe întreaga durată a întâlnirii.

Săgetător

Săgetărorii nu trebuie să răspundă la provocări. Este posibil ca cineva să încerce să vă abată de pe drumul cel drept, să vă priveze de dreptul la succes sau să perturbe pacea din interiorul relației voastre. Cu toate acestea, ziua de astăzi este potrivită pentru tranzacțiile financiare. Este posibil să se rezolve o dispută legată de o proprietate sau un conflict care a erupt în timpul împărţirii unei moșteniri.

Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt romantici şi se pot îndrăgosti foarte uşor. Cu toate acestea, ar trebui să evitați contactul cu persoane care se află deja într-o relație. Puteţi evita să faceţi greşeli dacă vă concentraţi mai mult asupra muncii. Dacă nu aveţi prea multe sarcini la serviciu, aţi putea degreva un coleg. Seara, bucurați-vă de odihnă, oferindu-vă relaxare fizică și emoțională.

Vărsător

Vărsătorii ar putea să-şi petreacă ziua singuri. Astrele nu arată prea mari probleme în afaceri sau în relaţia de iubire. Aţi putea să vă faceţi timp pentru a vă organiza dulapul. Scăpaţi de lucrurile care nu vă mai trebuie. Seara, relaxaţi-vă cu o plimbare în aer liber sau o cină alături de persoana iubită.

Peşti

Astăzi, Peştii rămân în umbra acelui cineva mai hotărât, mai îndrăzneț și mai activ. Este foarte posibil care funcţia la care visaţi şi pe care o aşteptaţi de multă vreme să vi se ia de sub nas. De asemenea, nu este exclus ca altcineva să vă sufle iubitul sau iubita. Într-un fel sau altul, pentru a preveni această predicție, trebuie să fiţi cu ochii în patru şi să munciţi din greu. Evitaţi orice metodă necinstită de luptă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel