EXCLUSIV  Horoscop, luni, 10 august 2020

Horoscop, miercuri, 30 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 30 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi vom avea un careu între Mercur din Leu și Uranus din Taur. 

Berbec

Începi săptămâna în forță și ai pretenția ca și cei din jurul tău să fie la fel de energici. Te va atrage orice luptă pentru putere.

Taur

Câteodată este mai important să te oprești decât să continui. Fie din punct de vedere profesional, fie din cel personal.

Gemeni

Vorbești prea mult, chiar și pentru gustul tău. Vei dori să iei o pauză în care să nu scoți niciun cuvânt și să îi observi pe alții.

Rac

Te grăbești să faci niște cheltuieli pe care le vei regreta pe urmă. Însă cine greșește, învață cu siguranță ceva.

Leu

Ai o neliniște interioară ce te provoacă să faci multe acțiuni fără să le gândești mai întâi. Efectele se vor resimți în mediul profesional.

Fecioară

Astăzi vei fi Gică Contra. Nu ești de acord cu absolut nimeni și încerci să demonstrezi că tu ești cel care are dreptate.

Balanță

Ai numeroase dispute cu partenerul despre cine ar trebui să facă anumite cheltuieli. Cel mai simplu ar fi să participați amândoi.

Scorpion

Deciziile pe care le vei lua la serviciu te vor impacta din punct de vedere personal. Deci ai grijă câte ore suplimentare faci!

Săgetător

Faci destule greșeli, ești foarte neîndemânatic, dar se vor găsi de fiecare dată persoane care să te sprijine să corectezi.

Capricorn

Poți fi foarte romantic dacă îți propui. Fie că ești sau nu într-o relație, ai cuvintele la tine și reușești să impresionezi.

Vărsător

Parteneriatele se vor zgudui astăzi. Nu înseamnă că există riscul de a le pierde, ci pur și simplu au nevoie de schimbări.

Pești

Nu ești mulțumit deloc de cheltuielile care apar, dar nu îți face griji! Sigur se vor găsi oameni dragi care să te ajute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel