Horoscop, luni, 1 octombrie, 2018

horoscop. Pentru Balanțe, vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce îi maguleste, pur si simplu. Pentru Capricorni, totul vine catre aceștia la un moment dat,  singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ar dori acestia.

Balanță

Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu.

Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselat, ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale.

Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Scorpion

Lucrurile revin la normal in mediul in care te afli, descoperind, pentru a cata oara, ca cea mai buna cale de solutionare a unei probleme cere calm, rabdare, toleranta, tact.

Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu cearta, de aceea, inainte de orice, stai pe loc si linisteste-te ca nu cumva sa iei decizii la nervi, sa te certi fara motiv sau sa vezi in jurul tau numai obstacole.

Azi se echilibreaza atat de bine o situatie, incat te intrebi de ce nu ai folosit reteta si pana acum. Ramai calm si cantareste pe indelete toate aspectele ca sa readuci totul pe fagasul cel bun!

Săgetător

Tu esti o persoana spirituala care are incredere totala in propriile sale credinte. Nimeni nu-ti poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat si dezvoltat in timp, dar azi primesti semne de sus ca esti pe calea cea buna, ca aceasta credinta a ta este recompensata cu miracole si lucruri bune.

Credinta e capacitatea de a ramane concentrat pe ceea ce vrei sa obtii, orice s-ar intampla in jurul tau sau pe parcurs, si azi vei dovedi cat de puternica ti-e dorinta de a ajunge acolo.

Chiar daca unii vor spune despre tine ca esti un romantic visator, tu inca mai crezi in latura pozitiva a oamenilor, in puterea iubirii si a binelui de a invinge, si mergi pe aceasta cale pana vei demonstra ca ai dreptate!

Capricorn

Totul vine catre tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ai dori tu. Ti se pune din greu rabdarea la incercare, dar, daca ceva dureaza mai mult decat ai fi sperat tu, nu inseamna ca nu se mai intampla. Ai rabdare, asadar, asteapta momentul acela divin cand visul ti se implineste, dar nu renunta la scopul tau cel mai inalt, oricat ar mai dura. Legea atractiei functioneaza de minune, cheama cu incredere ceea ce vrei sa primesti de la viata, dar nu te opri din mers. Exista un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tau, doar ca nu coincide perfect cu propria ta programare.

Vărsător

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia.

Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.

Pești

Bunatatea ta este, uneori, fara margini si iti place s-o ambalezi in diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poti uimi pe cei dragi cu mici atentii, cu diverse cadouase care ii fac sa zambeasca, cu lucruri dragalase pline de creativitate si imaginatie.

E felul tau de a fi generos, de a-ti arata iubirea si prietenia, si o faci cu brio, incat lumea va admira odata in plus cat de talentat esti!

Daca reusesti sa-ti pui in aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumina adevarate opere de arta, evident la nivel mai mic, dar care sunt iesite din comun prin simplul fapt ca tu versi in ele iubire si simpatie fara margini. Tu esti special de felul tau, ca atare si gesturile tale de afectiune au ceva extraordinar!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel