Horoscop, joi, 8 noiembrie, 2018

Horoscop. Taurii au  noroc să atragă alături de ei mai multe persoane de toată încrederea care participă la ideile propuse de aceștia. Nu toate visele se împlinesc Berbecilor, de aceea trebuie să discearnă clar, astăzi, care sens merită urmat către scopul lor cel mare.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, BERBEC

Nu toate visele se împlinesc, de aceea trebuie să discerni clar, astăzi, care sens merită urmat către scopul tău cel mare. Sunt momente când mai renunţi la unele aspecte neimportante, când mai schimbi din mers direcţia, când mai faci şi compromisuri.

Vei vedea că toate aceste sacrificii de pe parcurs au şi ele rostul lor, chiar dacă, pe moment, ai impresia că tot tu eşti cel care trece cu vederea, că tot dai de la tine iar şi iar. Nu le considera eşecuri, ci e ca şi cum, pentru ca balonul tu să se înalţe, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci şi tu acum: arunci bagajele care nu-ţi trebuie!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, TAUR

Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la ideile propuse de tine. Te poţi baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concretă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine.

Eşti mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ţi se alăture la punerea în practică a unui ţel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Aşa prinde contur din ce în ce mai bine!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, GEMENI

Protejează-te singur, pentru că te afli într-un mediu tensionat, în care planează numai energii pozitive. Numai tu poţi ţine la distanţă influenţele nefaste, ca atare închide poarta inimii şi nu lăsa pe nimeni să se apropie de tine.

Sunt prea mulţi oameni care abia aşteaptă să otrăvească mediul cu vorbele lor urâte, cu injuriile şi criticile lor, şi tu ai putea cădea uşor pradă atacurilor lor energetice, dar deţii toate resursele pentru a te înconjura cu o platoşă protectoare de care nimic nu mai trece.

Nu răspunde provocărilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidenţe, deci blochează orice dialog cu astfel de oameni cu influenţe nocive.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, RAC

Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înţelept peste noapte. Eşti mult mai preocupat de cele sfinte, încât ţi s-ar potrivi de minune o vizită la biserică sau un minut de meditaţie, stând de vorbă cu latura ta spirituală.

Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îţi dai seama că ai cam pierdut relaţia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îţi propui să-ţi faci mai mult timp şi pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conştiinţă şi vrei să repari.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, LEU

Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect pe parcursul intregului an poate, pentru că acum ai starea necesară dar şi timp suficient să repari ce se mai poate.

Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte-ţi greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci fă ceva ca să restabileşti ordinea corectă.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare nu insista să duci la capăt o acţiune dacă ştii că nu e întru totul legală. Cineva stă cu ochii pe tine gata să te sancţioneze dacă te prinde cu ocaua mică, deci evită tentaţia de a călca strâmb doar cu gândul că nu te vede nimeni.

Ba da, te vede, şi ai putea avea mult de suferit dacă erorile vor fi scoase la lumină. Reputaţia ta, imaginea ta de profesionist, chiar şi stima de sine ar putea fi ştirbite de o critică îndreptată acum spre tine, ca atare urmează numai căile cinstite, ba chiar repară repede şi vechile erori pe care le ai pe conştiinţă.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel