Horoscop, joi, 7 mai 2020

Foto: Observatorul Astronomic Bârlad
Foto: Observatorul Astronomic Bârlad

Horoscop. Luna Plină din Scorpion de astăzi va reactiva traume mai vechi si amintiri dureroase.

Berbec

Încăpățânarea nu îți va aduce nimic bun. Ai face bine să fii mai atent la gesturile celor din jurul tău, nu doar la ce îți comunică. 

Taur

Partenerul este foarte morocănos și descoperi și că îți ascunde mai multe lucruri. Discuțiile cu el vor fi foarte anevoioase. 

Gemeni

La serviciu, spune-le colegilor doar strictul necesar despre ceea ce faci tu, atât profesional, dar și personal. Vei evita mai multe bârfe.

Rac

Degeaba le reproșezi celor dragi că nu se preocupă de starea ta precum o faci tu. Ei nu sunt ca tine și nici nu se pot schimba peste noapte. 

Leu

Membrii familiei te sufocă și au cerințe prea mari de la tine. Va trebui să le explici tu însuți că ești și tu un simplu om, nu un robot. 

Fecioară

Orice drum pe care îl vei face astăzi va fi cu peripeții. Te poți aștepta la întârzieri, blocaje sau chiar la anumite defecțiuni tehnice. 

Balanță

Nu te lași până nu cheltuiești mai mulți bani decât aveai prevăzuți în bugetul zilei. Sprea seară vei regreta că ai aruncat banii pe lucruri inutile.

Scorpion

Nu are rost să îți faci planuri pentru că ziua va fi foarte imprevizibilă. Luna Plină îți va activa și mai mult nevoia de a controla totul. 

Săgetător

Te apasă ceva și nu știi ce anume. Vei recurge la tot felul de strategii pentru a nu da atenție grijilor, dar nu îți va ieși din păcate. 

Capricorn

Prietenii încearcă să te convingă că au dreptate în ceea ce privește un plan de călătorii, dar pur și simplu nu ești de acord cu ei.

Vărsător

Vrei independență, așa este, dar nu uita că asta presupune și multă responsabilitate. Deci este nevoie să ajungi la o înțelegere cu superiorii. 

Pești

Este o zi nemaipomenită pentru dezvoltare personală sau pentru introspecție. Câteva clipe de liniște îți vor ridica moralul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel