Horoscop, joi, 7 februarie, 2019

Horoscop. Capricornii se simt binecuvântați azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Peștii au mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu se pot concentra asupra ambelor în acelaşi timp.

Balanță

Primeşti un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care erai gata să abandonezi un plan care nu te mulţumea prea tare. Cineva este alături de tine şi îţi spune că se poate, că e un proiect cu sorţi de izbândă, iar susţinerea sa îţi face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care să te îmbărbăteze pentru că slăbiciunile din tine devin mai puternice decât voinţa. 

Scorpion

Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încântă mai mult decât să observi măcar o schiţă de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inimă, oferind tot ce ai mai bun în tine pentru a-l proteja.

Săgetător

Nu poţi colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toţi par preocupaţi de cu totul alte probleme şi nu de scopul pentru care v-aţi adunat la un loc. Sunt împovăraţi de propriile necazuri de acasă şi de aceea nu le stă gândul la sarcinile de serviciu. Nu daţi randament împreună şi mai bine n-ar mai fi de faţă, că nu ai cu cine lucra. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toţi să se concentreze la o singură activitate, lucrurile ar putea să se mai urnească. 

Capricorn

Te simţi binecuvântat azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Ai şansa de a sta în preajma sa, de a-i simţi influenţa, de a-i primi îndrumările, şi te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de învăţat de la acest om care îţi este superior, pentru că e un maestru în domeniul în care tu încă acumulezi cunoştinţe. 

Vărsător

Cariera este locul celor mai minunate evenimente, dar nu neapărat datorită calităţilor sau talentelor tale, ci mai degrabă datorită unor auspicii norocoase de care ai parte numai tu. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit şi ai şansa rară de a arăta ce ştii şi ce poţi, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neaşteptat.

Pești

Ai mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu te poţi concentra asupra ambelor în acelaşi timp. Fă distincţie clară între marile tale proiecte şi nu te apuca de două în acelaşi timp, pentru că ştii cum se spune: nu fugi după doi iepuri că nu prinzi niciunul! Greu va fi să te decizi asupra unei singure direcţii, dar când vei vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii paşi, vei avea garanţia că ai făcut alegerea cea bună. 

Citeste mai multe pe jurnalul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel