Urmărește emisiunea live


Horoscop, joi, 4 octombrie 2018

Horoscop. Numai datorită prudenţei, Gemenii pot   depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea lor. Fecioarele, dacă cred în pisica neagră, atunci e  ok, milioane de alţi oameni cred în acelaşi lucru, şi  eşti ca ei! 

Horoscop, 4 octombrie 2018, BERBEC

Chiar dacă nu eşti pe deplin mulţumit de felul cum evoluează anumite planuri, printr-o simplă schimbare a polarităţii gândurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte uşor la normal.

Începe de azi să-l înlocuieşti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, eşecul cu succesul, supărarea cu bucurie, şi orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Eşti capabil de această fantastică transformare a gândurilor tale, adu-ţi aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte în trecut doar pentru că ai gândit pozitiv.

Poţi la fel şi acum, deci ce schimbare trebuie să faci? Îl înlocuieşti pe nu cu da? Da! Deci vezi că se poate!

Horoscop, 4 octombrie 2018, TAUR

Fii cinstit cu tine însuţi şi spune-ţi, în sinea ta, că e timpul să te schimbi, să modifici ceva la tine. Nu are rost să-ţi fie frică de această renaştere, pentru că oricum presimţeai că vine, dar te tot ţineai de ceea ce cunoşteai deja, ca nu cumva să greşeşti.

N-ai motive de teamă, eşti în cea mai bună perioadă de remodelare a propriului tău eu, dar trebuie să recunoşti cât se poate de sincer că nu tot ce ai, ce ştii, ce faci e perfect, şi de acolo e bine să începi marea transformare.

Priveşte-te ca şi cum n-ar fi vorba de tine şi spune cu mai mult curaj şi cu sinceritate: ar trebui să..., ar fi bine pentru tine să..., e în avantajul tău să... şi apoi chiar să pui în aplicare propriile îndrumări.

Horoscop, 4 octombrie 2018, GEMENI

Numai datorită prudenţei poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap.

Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Horoscop, 4 octombrie 2018, RAC

Dacă te simţi un pic derutat în situaţia în care te afli şi nu deţii informaţii foarte clare, învaţă să ceri îndrumare de la cei care pot face lumină în problema ta. Nu le ştii tu chiar pe toate şi ai mereu ceva util de învăţat doar prin simplul gest de a pune o întrebare.

Recunoaşte sincer că nu ştii ce e de făcut în acest punct şi imediat vor apărea, de pretutindeni, şi răspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputinţă sau de laşitate să spui nu ştiu, ci ar fi mult mai rău să rămâi blocat într-o imensă stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a întreba: ce să fac?

Există alături de tine oameni înţelepţi dispuşi să te înveţe.

Horoscop, 4 octombrie 2018, LEU

Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează.

Luptă cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

Horoscop, 4 octombrie 2018, FECIOARĂ

Crezi în pisica neagră? Ok, milioane de alţi oameni cred în acelaşi lucru, şi tu eşti ca ei! Trăieşti într-o lume a simbolurilor şi trebuie să le acorzi mai multă atenţie, pentru că şi ele pot juca un rol benefic în tot ce faci.

Ţine cont de ceea ce unii numesc a fi semne norocoase şi evită-le pe cele care au o anumită reputaţie negativă, şi ai să vezi că multe lucruri din viaţa ta se vor aşeza pe un teren mai bun. Om eşti şi tu, deci de ce n-ai avea şi tu superstiţiile tale sau semnificaţiile după care îţi croieşti existenţa?

Semne există pe pământ de când lumea, deci nu înseamnă că eşti mai puţin inteligent sau educat dacă tu crezi în ele.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel