Horoscop, joi, 31 octombrie 2019

Nativii din Balanță vor fi  foarte dispuși să se contrazică  cu toată lumea
Nativii din Balanță vor fi foarte dispuși să se contrazică cu toată lumea

Astăzi, Mercur își începe retrogradarea în semnului Scorpionului. Vom afla secrete bine ascunse, ne vom întâlni cu oameni din trecutul nostru și vom asista la diverse blocaje. 

Berbec

Câteva evenimente neplăcute te vor face să te îndoiești de planurile și obiectivele tale. Veștile de astăzi nu sunt îmbucurătoare, dar nu e cazul să renunți.

Taur

Ai tot amânat o verificare a resurselor personale, iar acum vei avea o surpriză. Ai cheltuit peste măsură, deci este nevoie să faci o analiză și să devii mai cumpătat.

Gemeni

Cei care au avut mici neînțelegeri în cuplu, pot încerca astăzi să găsească soluții la probleme, înțelegere sau iertare. Fii atent la discuțiile indiscrete de la serviciu. 

Rac

Astăzi vei fi foarte ocupat, iar persoanele dragi nu vor ține cont de asta sau nu le va păsa. Vor veni și ele cu rugăminți. Învață să le refuzi, este spre binele tău. 

Leu

Un membru al familiei intervine în relația ta sau își dă cu părerea cu privire la persoana pe care o iubești sau dorești. Nu este cazul să te lași influențat. 

Fecioară

Vei avea ocazia să spui ce ai ascuns mult timp sau vei descoperi multe secrete, din păcate, nu prea plăcute pentru tine sau persoanele apropiate. Verifică totul de două ori.

Balanță

Vei fi foarte dispus să te contrazici cu toată lumea. Replicile tăioase, ironiile și reproșurile vor fi la ordinea zilei. Cu greu te vei abține să nu jignești pe cineva.

Scorpion

Toate lumea are ceva de împărțit cu tine. Dacă în ultima vreme, unele persoane dispăruseră, dintr-o dată își amintesc de tine, și nu așa degeaba, ci cu un interes propriu.

Săgetător

Te bântuie regretele și nu îți dau pace. În plus, starea ta va fi și mai apăsătoare după aflarea unor vești neplăcute legate de unii oameni importanți.

Capricorn

Este posibil să afli că un prieten are sentimente mai puternice pentru tine de mult timp. Ori îți mărturisește personal, ori afli de la o cunoștință comună. 

Vărsător

Nu îți convine deloc comportamentul unui superior, este prea bârfitor, indiscret și vanitos. Nu te grăbi să iei o decizie, lasă puțin timpul să treacă. 

Pești

Începerea retrogradării lui Mercur te va face să te confrunți cu diverse situații din care să îți dai seama că te-ai grăbit când ai semnat anumite documente. Acceptă greșeala și încearcă să o repari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel