EXCLUSIV  Horoscop, joi, 31 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Luna va intra în semnul Berbecului. 

Luna își va începe tranzitul prin semnul Berbecului și se va apropia de conjuncția cu Soarele. Și pentru că îl avem și pe Chiron în ecuație, atmosfera va fi una destul de tensionată. Cei care doresc să înceapă proiecte vor avea multe frici. În special cele de respingere și abandon. Bineînțeles căpătate în copilărie. 

Berbec

Pui la îndoiala propria identitate. Parcă ai vrea să repingi părți din tine care nu îți plac. Dar nu uita că și acelea te-au ajutat la un moment dat. 

Taur

Trecutul e trecut și atât. E bine să îi acorzi atenție pentru a înțelege unele lecții, dar nu este recomandabil să nu ieși deloc din el. 

Gemeni

Prietenii au și ei rănile, fricile, cicatricile lor. Dacă tu ai reușit să gestionezi mai bine o situație, este posibil ca ei să nu fi avut succes. 

Rac

Îți vei da seama că ai pus pe un piedestal persoanele importante de la serviciu. Ori acestea nu sunt rude, ci pur și simplu colegi. 

Leu

Te vei confrunta cu momente în care vei avea impresia că oamenii nu sunt conștienți de nivelul tău de educație. Reacția ta e cea care contează cu adevărat. 

Fecioară

Îți este frică să nu fii desconspirat. Dar nici tu nu știi de ce anume. Pur și simplu, sindromul impostorului este parte din tine. 

Balanță

Partenerul poate trece prin momente mai grele, unele provocate chiar de tine. Iar dacă ești singur, vei căuta persoane toxice. 

Scorpion

Atitudinea ta față de colegi nu trebuie să depășească anumite limite. Pentru că riști să nu îi mai privești în mod obiectiv la următoarele proiecte. 

Săgetător

Fără să îți dai seama, vei reacționa precum un copil în momentele cele mai importante. Este cazul să faci ceva cu furia reprimată. 

Capricorn

Ești sătul de probleme acasă. Dar au mai fost și altădată. Cu alte cuvinte, ai cheia pentru a depăși momentele într-un mod mai matur. 

Vărsător

Ai spune tu multe și mărunte. Dacă te grăbești, multe dintre replici vor fi usturătoare, deși interlocutorii tăi nu ți-au greșit cu nimic. 

Pești

Există riscul de a cheltui în mod impulsiv, bineînțeles pe un fond emoțional. Încearcă să nu exagerezi cu autocompătimirea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel