EXCLUSIV  Horoscop, joi, 30 decembrie 2021

Horoscop, joi, 30 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop, joi, 30 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels

Horoscop. Mercur conjuncție Pluto. 

Conjuncția dintre Mercur și Pluto în semnul Capricornului este una foarte puternică. Astrele ne invită să avem grijă la ce ne gândim, ce idei avem și la ce vorbim zilele acestea. Și pentru că Mercur și Pluto sunt lângă Venus retrogradă, este clar că vor fi destule implicații legate de foști parteneri sau relații disfuncționale.

Berbec

Ar fi bine să te gândești la cariera ta. Poate ideile tale se vor materializa. Cert este un lucru. Ai un final de an mult mai bun ca precedentul.

Taur

Cu cât te contrazici mai mult cu o persoană, cu atât nu vei avea nimic de câștigat. Ba chiar vei pierde timp, energie prețioasă și vei rămâne dezamăgit.

Gemeni

Interesul pentru secrete și spiritualitate este permis atâta timp cât nu exagerezi. Adică să nu crezi imediat că unele povești sunt și reale.

Rac

Discuția cu partenerul va fi plină de revelații. Vorbele de astăzi dor, dar au și misiunea de a vă face să fiți prezenți aici și acum.

Leu

Vorbele colegilor nu sunt pe placul tău. Vei riposta imediat. Astrele îți recomandă să nu te implici în provocări din care nu ai nimic de câștigat.

Fecioară

Vei avea curajul să spui ce te deranjează. Ai putea profita de aspectele zilei să fii mai îndrăzneț, să lupți pentru ce e al tău.

Balanță

Ți-au rămas în cap replicile unor rude și acum te frămânți mult și degeaba. Cel mai bine, ai pune mâna pe telefon și le-ai cere lămuriri.

Scorpion

Ai darul cuvintelor. Știi să convingi pe oricine de orice. Chiar și pe cei care te cunosc bine. O zi potrivită pentru negocieri de tot felul.

Săgetător

Reușești cu ușurință să îi faci pe ceilalți să se implice financiar în unele activități. De asemenea, vei fi mai conștient de propria valoare.

Capricorn

Ești locvace din cale-afară. Cu Mercur în conjuncție cu Pluto, mintea ta devine destul de periculoasă. Iar intuiția puternică.

Vărsător

Tu chiar trebuie să ai grijă la ce gânduri îți revin. Este clar că nu se întâmplă degeaba. Lasă suspiciunea neîntemeiată pentru altă zi.

Pești

Prietenii spun lucruri pe care nu le gândesc, dar care pe tine te vor bântui. Poți depune mai multă energie în întocmirea unui plan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel