Horoscop, joi, 3 ianuarie, 2019

Horoscop. Săgetătorii sunt  mult mai optimiști despre viata decat au fost de mult timp. Pentru Vărsători, disponibilitatea  de a ajuta un prieten la nevoie ar trebui sa inceteze acolo unde incepe portofelul lor.

BALANȚĂ

Entuziasmul tau fata de o veste te poate inspira sa impartasesti mai mult decat este prudent. O examinare mai atenta iti poate arata ca informatia este speculativa si nu e bazata pe fapte concrete, deci nu o da si tu mai departe ca si cum stii 100% despre ce vorbesti. Asta poate crea confuzie, in special daca are de-a face cu ceva de la locul de munca. Sub alinierea de azi Luna/Jupiter/Neptun, nu poti avea incredere in tot ce citesti sau auzi prin sistem barfa si zvonistica, deci ai grija si fii mai circumspect.

SCORPION

Daca esti exagerat de optimist pe teme de bani, ai putea adopta un comportament cam riscant. Sunt sanse sa te uiti doar la potentialele beneficii si sa nu vezi toate lucrurile care pot merge si gresit. Dorinta ta este sa crezi in tot ce e mai bun si sa eviti aspectele negative. Aliniamentul de azi Luna/Jupiter/Neptun pune un voal roz peste orice. Dar daca ai de-a face cu bani, trebuie sa ai termenii foarte foarte clari. Nu actiona in aceste conditii, verifica si cu altii.

SĂGETĂTOR 

Esti mult mai optimist despre viata decat ai fost de mult timp. Asta te inspira sa ai o atitudine pozitiva despre subiecte pe care altminteri le-ai trata cu circumspectie. Tu nu vezi intreaga imagine cand vine vorba de anumite subiecte despre casa si familie, deci vei pune un voal lucios peste probleme si te vei purta ca si cum totul este ok. Viziunea ta roz este gratie aliniamentului de azi Luna/Jupiter/Neptun ce se rasfrange asupra sectorului tau casnic. Sigur ca e bine sa continui sa privesti optimist aceste aspecte dar in timp de ai si o abordare mai realista.

CAPRICORN

Tu ai asa de multa incredere ca totul merge asa cum vrei tu pe calea ta. Pentru asta poti multumi aliniamentului de azi Luna/Jupiter/Neptun care iti picteaza o imagine asa rozalie. Totusi, optimismul tau poate fi si nefondat. Rugaciunile, gandirea magica si cerintele spre Cosmos pot functiona in favoarea ta doar daca le dublezi cu actiuni constructive. Ca atare, nu ar trebui sa te ambalezi despre sperante daca nu esti pregatit sa faci si pasi pentru a produce rezultatul dorit. Considera acest mesaj un apel de trezire ca sa te pui pe treaba.

VARSATOR

Disponibilitatea ta de a ajuta un prieten la nevoie ar trebui sa inceteze acolo unde incepe portofelul tau. Din cauza aliniamentului capcana Luna/Jupiter/Neptun care iti impacteaza casa prieteniei, o poveste ce te poate impresiona te-ar putea face sa iti golesti portmoneul inainte de a-ti da seama ce se intampla de fapt. Poate ca te simti super generos, dar totusi, sunt limite cu privire la ce sa faci si cat de mult sa dai. Ar merita sa te documentezi foarte bine inainte de a avea o opinie bine fondata si de a actiona in vreun fel.

PEȘTI

Daca alegi sa iesi la inaintare ca sa impresionezi pe cineva cu generozitatea ta poate avea un cost, in special daca ai de-a face cu seful tau sau cu o persoana importanta. Sub alinierea astrala de azi Luna/Jupiter/Neptun, ai putea gandi nesabuit ca poti face ceva miraculos dar optimismul ar putea sa fie nefondat. Pe scurt, nu promite mai mult decat poti oferi. Seteaza false asteptari si pot sa iti dauneze reputatiei daca nu te poti tine de ce ai zis. De ce te-ai pune in asemenea situatii daca sansele nu sunt in favoarea ta ?

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel