EXCLUSIV  Horoscop, joi, 29 februarie 2024

Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Jupiter din Taur. 

Mercur din Pești face un sextil cu Jupiter din Taur. O zi bună pentru a-ți expune emoțiile și stările.  Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. 

Berbec

Intuiția este cea care te va ajuta, mai ales dacă îi permiți. Dacă te îngrijorezi prea mult, nu rezolvi nimic și riști să pierzi esențialul. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Uranus. S-ar putea să nu te poți baza pe nimeni și nimic. Ai parte de multă instabilitate. 

Gemeni

Ascultarea este un proces benefic astăzi. Înainte de a comunica, fii atent și ce la spun, dar și la ce gesturi au șefii sau colegii. 

Rac

Cere și ți se va da! Deci lasă rușinea și îndrăznește să soliciți sprijinul prietenilor sau al apropiaților când vei avea nevoie. 

Leu

Astrele îți recomandă să fii cât mai discret la locul de muncă. Să nu oferi informații din viața ta personală și nici să te implici în bârfe. 

Fecioară

Partenerul este mai optimist decât tine. Și ar trebui să profiți de acest fapt. Datorită lui vei putea face progrese considerabile. 

Balanță

Dacă nu îți iese ceva la serviciu, ar fi bine să comunici. Să îi lași pe colegi să te ajute fără a-ți face tot felul de griji. 

Scorpion

Comunicarea cu persoana iubită este destul de importantă. Și cumva, astrele vă vor ajuta să ajungeți la un numitor comun. 

Săgetător

Planificarea treburilor gospodărești trebuie discutată. Nu este cazul să lași de la tine sau să nu te implici deloc. 

Capricorn

Astăzi, nu ajunge să spui că te vei implica într-o activitate. Ci trebuie și să treci la fapte. Și chiar poți îmbina utilul cu plăcutul. 

Vărsător

Vei ști să gestionezi mai bine ca ieri chestiunile financiare. Dar încă nu este cazul să dai și sfaturi altora despre acest subiect. 

Pești

Mintea îți merge de minune și reușești să comunici pe înțelesul tuturor. Ai putea chiar să te împrietenești cu cineva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel