Horoscop, joi, 29 august 2019

Toată lumea are reproșuri la adresa Balanțelor și nu ți se pare corect
Toată lumea are reproșuri la adresa Balanțelor și nu ți se pare corect

Horoscop. Toată lumea îți cere să muncești serios, dar tu vrei să tragi chiulul, iar pentru Tauri este o zi nemaipomenită pentru a face sau pentru a primi cadouri.

Berbec

Toată lumea îți cere să muncești serios, dar tu vrei să tragi chiulul. Nu ai niciun chef de muncă, ai o lene fantastică și vei încerca să găsești metode prin care să delegi din sarcinile tale. Partenerul are  și el multe cerințe de la tine.

 Taur

Este o zi nemaipomenită pentru a face sau pentru a primi cadouri. Folosește generozitatea pentru a ajuta persoane cu adevărat nevoiașe, te vei simți mult mai bine după ce îi vei ajuta. La serviciu va fi multă agitație.

Gemeni

Este nevoie să faci curățenie în locuința ta sau a partenerului de viață. Comoditatea din ultimele zile s-a transformat într-o dezordine care te împiedică să găsești ce ai nevoie. Gândește-te de două ori înainte de a cheltui bani pe lucruri inutile.

Rac

Primești vești bune despre finanțarea unui proiect dorit, adică vei obține fondurile necesare să îl faci. chiar și așa nu te entuziasma și arunca repede la realizarea unui buget superficial. Ai nevoie de timp să iei în calcul toate variantele.

Leu

Ți se cere să demonstrezi că ești bun la ceva ce ai tot făcut cu succes în trecut. Orgoliul tău se va împotrivi și de aici vin și dispute, cel mai des, cu superiorii sau colegii de serviciu. Nici acasă, nu ți se recunosc meritele cu adevărat.

Fecioară

Cumva îți ies toate și nu înțelegi de ce. Teoria conspirației nu este potrivită în acest caz, mai bine te gândeși la volumul de muncă despus până acum. Nu te încrede ușor în posibilii parteneri de viață, mai testează-i.

Balanță

Toată lumea are reproșuri la adresa ta și nu ți se pare corect. Tu ai căutat să îi împaci pe toți în ultimele zile, dar nu ți-a ieșit pentru că oamenii sunt foarte diferiți. Nu ignora odihna, liniștea și somnul.

Scorpion

Parcă muncești cu mai mult drag ca niciodată și asta se datorează faptului că apropiații te sprijină și te motivează. Persoana iubită va cere mai multă atenție din partea ta sau caută să fii mai prezent în viața de cuplu.

Săgetător

Persoanele dragi trec printr-o serie de evenimente neprevăzute și îți solicită ajutorul, dar și timp din partea ta. La serviciu, proiectele vin pe bandă rulantă și nu știi cum să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală.

Capricorn

Este o zi stresantă pentru că te chinui să te explici tuturor de ce vrei ca în clipele libere să stai singur liniștit. Tu știi că de asta ai nevoie, dar ei cred că asta înseamnă că ești depresiv. Nu îi băga mult în seamă.

Vărsător

Astăzi nu te mulțumește ceea ce se vede, ci vrei să sapi adânc în spatele unui om, unei vești sau în urma unui eveniment. Ești ferm convins că mai sunt și alte detalii importante care nu trebuie lăsate de izbeliște.

Pești

Visezi cât e ziua de lungă la relația pe care o ai sau la partenerul pe care ți-l dorești. Și ca de obicei, vei avea tendința de a idealiza o imagine sau chiar o proiecție. Nu pierde mult cu starea aceasta, ci încearcă să și faci ceva nou cu persoana iubită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel