Horoscop, joi, 28 martie 2019

Horoscop. Scorpionii vor multe de la viata, dar uneori le este  frica sa exprime liber tot ceea ce își doresti. Săgetătorii nu se află in cea mai buna companie pentru ceea ce au de facut astazi, dar nu au cum sa schimbi situatia. 

BALANȚĂ

Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Poate n-ar strica sa te gandesti la asta daca vezi ca niciuna din variantele incercate nu aduce nimic nou ci totul stagneaza de ceva vreme. Mai bine ia o pauza, pentru ca un ragaz te ajuta sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa gasesti unde se ascunde fisura. 

SCORPION

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru.

SĂGETĂTOR

Nu te afli in cea mai buna companie pentru ceea ce ai de facut astazi, dar nu ai cum sa schimbi situatia. Trebuie sa te adaptezi unor oameni incarcati negativ, care te molipsesc si pe tine de tristete. Chiar daca intentiile lor sunt aparent bune, felul in care le pun ei in aplicare nu e in acord cu starea ta de spirit, pentru ca ei le pun mai intai pe cele rele in fata. Cum sa ajungi la rezultate bune cand toate suna riscant, rau, periculos? Nu poti da randament cand toti cei din jur te trag inapoi cu discutii panicarde, dar faci totusi niste sacrificii pentru a nu-i enerva si tu odata in plus.

CAPRICORN

Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva. Uneori chiar e bine sa pui o platosa de siguranta intre tine si ceilalti, ca sa nu te molipsesti de ceea ce ii supara pe ei.

VĂRSĂTOR

Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar. 

PEȘTI

Discuti azi cu o persoana care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeste in ochi par angelice si esti fericit ca ai aceasta ocazie de a-i sta alaturi. Ai multe de invatat de la acest om, pe care il admiri sincer, pe care il asculti cu smerenie, pe care il respecti pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat si esti de-a dreptul fericit ca ii poti sta in preajma chiar si pentru cateva minute. 

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel