Horoscop, joi, 27 septembrie, 2018

Horoscop. Taurii  nu ştiu cum să se împartă mai bine între atâtea aspecte aparent minore cu care dau piept aastăzi. De dragul prietenilor, Gemenii fac  de multe ori concesii şi la fel sunt nevoiți  să facă şi azi dacă nu vrei   să-l pierzi pe cel de lângă tine. 

Horoscop, 27 septembrie 2018, BERBEC

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. Te vei simţi mult mai liber după aceea, altfel aceasta va deveni o restanţă care te va trage mereu înapoi. Vei vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot laşi pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot te vei întoarce la acest nivel. Nu lăsa trecutul în dezechilibru, ca să nu pierzi altădată timp preţios ca să te achiţi de datorii.

Horoscop, 27 septembrie 2018, TAUR

Nici tu nu ştii cum să te împarţi mai bine între atâtea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde să te organizezi eficient, să acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevărat importante în acest moment şi să nu încerci să le faci pe toate în acelaşi timp. Când încerci să lucrezi pe două planuri simultan, rişti să nu-l duci pe niciunul la capăt, ca atare reuşita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui şi pe cele de care ai nevoie ca să alegi exact proiectul pe care îl poţi duce la capăt cu brio.

Horoscop, 27 septembrie 2018, GEMENI

De dragul prietenilor faci de multe ori concesii şi la fel eşti nevoit să faci şi azi dacă nu vrei să-l pierzi pe cel de lângă tine. Deşi ai şi tu orgoliul tău şi nu suporţi să fie călcat în picioare, eşti totuşi nevoit să laşi garda jos azi şi să-l laşi pe celălalt să învingă. Nu e nicio competiţie între voi, dar ajungeţi într-un punct în care nimeni nu vrea să cedeze şi să-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunţă la mândrie. Dacă te ţii şi tu tare pe poziţie iar celălalt nu vrea nici el să îndulcească tonul, situaţia poate denatura spre o despărţire pe care amândoi o veţi regreta.

Horoscop, 27 septembrie 2018, RAC

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect tocmai început şi te cam ia cu ameţeală. Vezi că nu e deloc uşor să ajungi acolo unde ţi-ai propus, dar dacă îţi gestionezi bine forţele şi resursele, succesul va fi sigur. Acum, la primii paşi, e şi normal să pară totul mai dificil, cu atât mai mult cu cât e un demers de lungă durată, dar profită de entuziasmul iniţial şi păstrează-l cu tine cât mai mult timp posibil, pentru că de energia pe care o investeşti acum depinde în final şi rezultatul. Vei ajunge acolo, oricât de lung ar fi drumul, totul e să nu începi să cauţi singur nod în papură şi să spui nu pot. Ba se poate!

Horoscop, 27 septembrie 2018, LEU

Eşti dinamizat de o persoană care are încredere în tine şi ţi-o arată pe faţă. Cum să nu faci tot ce-ţi stă în putinţă când citeşti în ochii lui ce aşteptări imense are de la tine? Te motivează energia lui debordantă, îţi dă mai mult chef de acţiune şi, fie că faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie vă uniţi forţele într-un sens comun, toate merg ca pe roate şi rezultatele încep să apară. Singur ţi-ar fi fost mai greu, fără să ai pe cineva alături care să te împingă de la spate, deci profită de încurajările celui de lângă tine care e convins că eşti capabil de o mare reuşită.

Horoscop, 27 septembrie 2018, FECIOARĂ

Se încing tot felul de dispute în mediul tău obişnuit, dar vei încerca să le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate. Deşi îţi place provocarea, de data aceasta ar trebui să apelezi la duhul blândeţii, pentru că, la originea acestor conflicte, nu se află totuşi opinii majore. Sunt neînţelegeri de la fleacuri dar care, dacă nu sunt ţinute sub control, pot declanşa adevărate scandaluri. Cineva trebuie să se retragă la timp din această ceartă, dar e greu de crezut că vei fi tu acela...

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel