Horoscop, joi, 27 iunie 2019

Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuinţă
Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuinţă

Horoscop. Taurii ar putea avea o uşoară doză de pesimism la începtuul zilei, însă pe aprcurs evenimentele din viaţa voastră vă vor schimba categoric starea de spirit, iar Racii, astăzi, vor contempla lumea.

Berbec

Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuinţă. Poate văruiţi pereţii, cumpăraţi o nouă mobilă sau câteva obiecte de decor. Categoric o astfel de modificare vă va aduce o stare de bine şi confort în propria voastră casă. Iar dacă vă înnoiţi, chemaţi prietenii, rudele şi sărbătoriţi împreună bucuria, fie ea şi mică, din viaţa voastră.

Taur

Taurii ar putea avea o uşoară doză de pesimism la începtuul zilei, însă pe aprcurs evenimentele din viaţa voastră vă vor schimba categoric starea de spirit. Concentraţi-vă asupra lucrurilor mici care în mod normal sunt lăsate până în ultimul moment nerezolvate. Acasă aţi putea face o mini curăţenie prin dulapuri. Scăpaţi de lucrurile vechi, nefolosite, care nu fac decât să vă umple spaţiul nefolositor.

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiţi în privinţa chestiunilor oficiale. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate opţiunile de câştig. Nu riscaţi dacă nu sunteţi ferm convinşi că lucrurile se vor îndrepta spre succes. Cei care caută iubire ar trbeui să deschidă larg ochii. E posibil ca cineva apropiat să aibă sentimente puternice faţă de voi şi poate chiar să fie sufletul vostru pereche.

Rac

Astăzi, Racii vor contempla lumea. Sunteţi visători şi vă lăsaţi purtaţi de viaţă precum o barcă în derivă. Sfatul astrelor pentru nativii acestei zodii este să revină cu picioarele pe pământ şi să se ocupe de afacerile în care sunt implicaţi. Altfel, există riscul să pierdeţi oportunităţi care apar foarte rar la orizon. Capriciile nu sunt permise, momentan.

Leu

Scopul principal al Leilor, joi, este să caute scuze pentru boacănele pe care le-au făcut. Sunt şanse ca, dacă găsiţi argumentele potrivite, cei cu care aţi intrat în conflict să vă ierte pentru ce le-aţi făcut. Astrele vă recomandă să staţi departe de cumpărăturile online, de la magazine virtuale care nu inspiră încredere. Seara, partenerul de viaţă vrea o plimbare în parc sau o cină romantică. S-ar putea să apară şi câteva scene de gelozie.

Fecioară

Astăzi, Fecioarele fac o descoperire incredibilă în legătură cu un proiect în care s-au implicat. Au o idee de geniu care le va relansa afacerea. Succesul este garantat, iar problemele financiare vor fi de domeniul trecutului. În viaţa de familie, nu este recomandabil să faci compromisuri. Nici chiar de dragul persoanei iubite. 

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel