Horoscop, joi, 27 decembrie 2018

Horoscop. Taurii sunt  persoanele cele mai potrivite să preia frâiele unei acţiuni pentru că au real talent de lider, pe cînd la Gemeni, vindecarea trupului şi a sufletului depinde de... minte! 

Horoscop, 27 decembrie 2018, BERBEC

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corectă, pentru că s-ar putea ca adevărul să nu fie la tine. Lasă un pic garda jos şi ascultă şi opinia celui de lângă tine, fără a o face pe supăratul că nu ţi se dă dreptate. Ca să câştigi o luptă de idei, trebuie să-ţi argumentezi solid poziţia, or ceea ce spui tu acum sus şi tare nu e întru totul corect sau just.

Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intenţie, chiar şi fără să-ţi dai seama, deci fii deschis să discuţi despre asta cu cel din faţa ta. Adevărul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie să renunţe la orgolii pentru a se aşeza la negocieri echitabile

Horoscop, 27 decembrie 2018, TAUR

Eşti persoana cea mai potrivită să preia frâiele unei acţiuni pentru că ai real talent de lider. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere faţă de sensul pe care tu îl arăţi. Ştii ce spui, ai curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci ai toate calităţile adecvate unui conducător!

Îţi dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptaţi spre tine cu speranţă, vezi cum cei dragi aşteaptă ca tu să iei decizii şi pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură. Îţi consolidezi şi mai bine poziţia care se prefigurează acum în faţă: cea de căpitan de echipă!

Horoscop, 27 decembrie 2018, GEMENI

Vindecarea trupului şi a sufletului depinde de... minte! De acolo, din modul tău de a gândi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuală, ca atare, pentru a te simţi din nou în formă şi a-ţi recăpăta energia, trebuie doar să iei o decizie limpede şi clară.

Descoperă cât se poate de lucid ce nu e în regulă în modul tău de a gândi, vezi unde s-au strecurat gânduri negative sau cuvinte cu tentă pesimistă şi elimină-le din mintea ta chiar acum. Uită de negaţii, abandonează frica şi nesiguranţa, deschide-te complet spre o totală purificare interioară de orice urmă de gând negativ, fie că e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de alţii. Îţi poţi recăpăta sănătatea trupului şi a sufletului dacă mai întâi te lecuieşti de gândurile care-ţi fac rău: sunt ale tale, tu trebuie să le schimbi polaritatea!

Horoscop, 27 decembrie 2018, RAC

Banii de care dispui sau cei care urmează să apară în perioada imediat următoare te îndeamnă să visezi la bunăstare. Te poţi baza pe acele venituri, eşti sigur că vor ajunge la tine mai devreme sau mai târziu şi faci tot felul de planuri.

Deşi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la îndeplinire, acum eşti atât de sigur că acestea au sorţi de izbândă, încât nimeni nu te poate opri să visezi frumos. Probabil primeşti o garanţie extrem de convingătoare că acei bani sunt în drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe căprării.

Horoscop 27 decembrie 2018 LEU

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale.

Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în tine.

Horoscop, 27 decembrie 2018, FECIOARĂ

Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă e vorba şi de bani. Cel care se bate cu pumnul în piept că-ţi poate oferi orice cu generozitate are alte intenţii decât declară şi, într-un final, doar el e cel care ar putea avea de câştigat.

Citeşte orice condiţii contractuale de două ori înainte de a bate palma. Verifică atent cu cine ai de a face în tranzacţii sau alte înţelegeri financiare. Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celălalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel