Urmărește emisiunea live


Horoscop, joi, 26 septembrie 2019

Horoscop. Nativii din Balanță sunt  nesiguri în ceea ce privește fizicul și intelectul, iar Capricornii nici  astăzi  nu se pot desprinde ușor de îndatoririle casnice care, față de alte dăți, se vor rezolva doar prin cheltuirea unor sume importante de bani.

Berbec

Nu aștepta să îți îndulcească nimeni viața, fă tu tot ce poți în acest sens. Victimizarea nu își are rolul astăzi, folosind-o din plin vei reuși doar să pierzi timp și energie utilă.

Taur

Este foarte important să comunici cu rudele cele mai apropiate. Dacă nu dau ele niciun semn, ai putea să le suni să le întrebi ce mai fac. Nu trage de timp la locul de muncă.

Gemeni

Va trebui sa împaci pe toată lumea astăzi. Fiecare vrea să aibă dreptate și asta blochează ceea ce ai de făcut. Încearcă să găsești o soluție de compromis ca să îți atingi obiectivele.

Rac

Mergi la cumpărături cu încredere pentru că vei găsi oferte foarte avantajoase la lucrurile pe care voiai să ți le achiziționezi. Tot astăzi este o zi foarte bună și pentru negocieri.

Leu

Ai exces de energie și nu știi cum să îl consumi. Mai bine te ocupi de o activitate fizică decât să îi zăpăcești pe ceilalți cât e ziua de lungă. Asigură-te că scrii bine mesajele și că le trimiți cui trebuie.

Fecioară

Ești între ciocan și nicovală. Dilema se referă la sprijinul financiar destinat unei persoane importante, de neîncredere, dar care are mare nevoie de ajutor. Doar tu poți lua decizia, nu îi întreba pe alții ce ar face.

Balanță

Ești nesigur în ceea ce privește fizicul și intelectul. Te îndoiești până și de cunoștințele recunoscute de o diplomă oficială. Starea de neîncredere este de moment și nu trebuie exagerată.

Scorpion

Ai noroc de faptul că ai provocaări pe placul tău la locul de muncă și astfel poți fugi de neplăcerile sentimentale. Poți fi mai curajos în discuție cu superiorii sau cu persoanele influente din companie.

Săgetător

Astrele te sprijină astăzi pe planul educației. Dacă ai examene sau cursuri importante, vei obține rezultate foarte bune. Prietenii vor fi alături de tine în absolut orice se va întâmpla în viața ta.

Capricorn

Nici azi nu te poți desprinde ușor de îndatoririle casnice care, față de alte dăți, se vor rezolva doar prin cheltuirea unor sume importante de bani. Dar pentru că nu te poți implica altfel, preferi să fii tu cel care vine cu resursele.

Vărsător

Partenerul are tot felul de idei ciudate despre cum ar trebui să vă petreceți timpul liber în perioada aceasta, dar tu ai nevoie de multă libertate. Fii atent la oportunitățile de la locul de muncă.

Pești

Nu te abate mult de la stilul cotidian deoarece ai nevoie să fii în zona de confort. Vei avea foarte mult de muncă și este vital să îți păstrezi tonusul pentru asta. Nu te grăbi să dai bani cu împrumut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel